BusinessAM

29/09/2019 - 20:46
" De Waalse Clasico Standard-Charleroi heeft zondagavond geen winnaar opgeleverd. Het werd 1-1 na een tumultueuze partij. Paul-José Mpoku wiste in het slot de Henegouwse voorsprong uit. Vervolgens roerden de supporters van Charleroi zich nog, waardoor de wedstrijd even werd stilgelegd. Standard blijft tweede in de stand, met negentien punten. Charleroi is negende met twaalf punten. […] Het bericht Jupiler Pro League – Standard en Charleroi delen de punten in hevige Waalse topper verscheen eerst op Metro."

1. Jupiler Pro League – Standard en Charleroi delen de punten in hevige Waalse topper (29/09/2019 - Metro)

De Waalse Clasico Standard-Charleroi heeft zondagavond geen winnaar opgeleverd. Het werd 1-1 na een tumultueuze partij. Paul-José Mpoku wiste in het slot de Henegouwse voorsprong uit. Vervolgens roerden de supporters van Charleroi zich nog, waardoor de wedstrijd even werd stilgelegd. Standard blijft tweede in de stand, met negentien punten. Charleroi is negende met twaalf punten. […] Het bericht Jupiler Pro League – Standard en Charleroi delen de punten in hevige Waalse topper verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

2. Jupiler Pro League – Charleroi houdt punten thuis tegen KV Mechelen (17/11/2017 - Metro)

Sporting Charleroi heeft vrijdag de vijftiende speeldag in de Jupiler Pro League ingezet met een 2-0 overwinning tegen KV Mechelen. Kaveh Rezaei (17. en 88.) nam beide doelpunten voor zijn rekening. KV Mechelen schoot het best uit de startblokken. De bezoekers claimden na twee minuten al een strafschop na handspel van Francis N’Ganga, maar scheidsrechter […] [naar artikel]

3. Jupiler Pro League – Club Brugge zet Charleroi op 12 punten na winst tegen Oostende (25/01/2018 - Metro)

Competitieleider Club Brugge heeft donderdagavond op de 23e speeldag in de Jupiler Pro League met 3-2 gewonnen van KV Oostende. Blauw-zwart bouwt zijn voorsprong op eerste achtervolger Charleroi opnieuw uit tot 12 punten. Club Brugge kende in het Jan Breydelstadion een vliegende start. Hans Vanaken mocht al in de vijfde minuut alleen op KVO-doelman Dutoit […] [naar artikel]

4. Jupiler Pro League – Club Brugge en Charleroi delen de punten in aangename topper (04/02/2018 - Metro)

Club Brugge en eerste achtervolger Charleroi hebben zondagavond 3-3 gelijkgespeeld in de topper van de 25e speeldag in de Jupiler Pro League. De Brugse competitieleider behoudt zo ondanks het eerste puntenverlies van het seizoen in het eigen Jan Breydelstadion een voorsprong van elf punten op de Karolo’s. Charleroi kreeg enkele weken geleden in de uitgestelde […] [naar artikel]

5. Jupiler Pro League – Mechelen, dat strafschop mist, deelt punten met Charleroi (24/02/2018 - Metro)

Op de 28e speeldag van de Jupiler Pro League hebben KV Mechelen en Charleroi zaterdag de punten gedeeld. Bij Mechelen miste Mats Rits in de slotminuut vanop de stip, waardoor het 1-1 bleef. Het was al in de 12e minuut raak voor Charleroi. Chris Bedia opende met zijn kopbal de score voor de bezoekers. In […] [naar artikel]

6. Jupiler Pro League – Charleroi en Genk delen punten na spektakelrijk duel (13/04/2018 - Metro)

Op de derde speeldag in Play-Off I heeft het duel tussen Charleroi en Genk geen winnaar opgeleverd, al werd het publiek wel verwend: na een flitsende eerste helft en een nerveuze tweede helft, waarbij vooral Genk aanspraak maakte op de zege, stond de 2-2 eindstand op het bord. Charleroi-doelman Parfait Mandanda kroonde zich tot man […] Het bericht Jupiler Pro League – Charleroi en Genk delen punten na spektakelrijk duel verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

7. Jupiler Pro League – Cercle Brugge houdt drie punten thuis tegen Charleroi (05/10/2018 - Metro)

Cercle Brugge heeft vrijdagavond met 2-1 gewonnen van Charleroi in de opener van de tiende speeldag in de Jupiler Pro League. Dylan De Belder bracht de Vereniging iets voorbij het halfuur met het hoofd op voorsprong. Een minuut later hingen de bordjes opnieuw in evenwicht, dankzij Victor Osimhen. Drie minuten na rust zag het Jan […] Het bericht Jupiler Pro League – Cercle Brugge houdt drie punten thuis tegen Charleroi verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

8. Jupiler Pro League – Oostende houdt de drie punten thuis tegen Charleroi (02/11/2018 - Metro)

Oostende heeft vrijdagavond de veertiende speeldag in de hoogste nationale voetbalafdeling op gang getrapt met een 2-1 zege tegen Charleroi. Bij de rust stond de kustploeg 1-0 voor. Richairo Zivkovic zette Oostende in de 27e minuut op voorsprong. De 1-0 bleef lang op het bord staan, tot David Henen vier minuten voor tijd de bal […] Het bericht Jupiler Pro League – Oostende houdt de drie punten thuis tegen Charleroi verscheen eerst op Metro. [naar artikel]