Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Zonhovense frituur lanceert ‘speculaashamburger’

02/10/2019 - 18:11
"Vanaf vandaag kan je in frituur De Gouden Friet in Zonhoven een speculaashamburger bestellen. De zoete frituursnack combineert de klassieke hamburgeringrediënten met krokante speculaas en Joppiesaus. “Soms moet je eens wat anders doen dan de rest”, aldus bedenker en frituureigenaar Stevy Carlisi. "

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Zonhovense frituur lanceert ‘speculaashamburger’ (02/10/2019 - Het Belang van Limburg)

Vanaf vandaag kan je in frituur De Gouden Friet in Zonhoven een speculaashamburger bestellen. De zoete frituursnack combineert de klassieke hamburgeringrediënten met krokante speculaas en Joppiesaus. “Soms moet je eens wat anders doen dan de rest”, aldus bedenker en frituureigenaar Stevy Carlisi. [naar artikel]


2. Zonhovense moedertaal in de spotlights op Zonhovense dialectavond (20/05/2017 - Het Belang van Limburg)

Op maandag 15 mei vond de Zonhovense dialect plaats. Op aanvraag van de initiatiefnemers van het CC Zonhoven sloegen Godelieve Truyers, Monique Deckers en Louis Bynens de handen in elkaar en knutselden ze een heuse dialectavond in elkaar. [naar artikel]


3. Zonhovense frituur werkt enkel nog met milieuvriendelijke materialen (23/12/2018 - Het Belang van Limburg)

Een frituur uit Zonhoven gaat vanaf 2019 alle plastic verpakkingen inruilen voor milieuvriendelijke materialen. Kwestie van het jaar goed te beginnen en om een steentje bij te dragen aan het milieu. Papieren verpakkingen zijn wel iets duurder, maar dat heeft de frituuruitbater er voor over. Van goede voornemens gesproken. [naar artikel]


4. Opnieuw Limburgse frituur verkozen tot ‘Frituur van het Jaar’ (19/07/2016 - Het Belang van Limburg)

Frituur Frietboetiek in Meeuwen is, net zoals in 2014, verkozen tot ‘Frituur van het Jaar’. Uitbaters Ronny en Peggy ontvingen hun prijs dinsdagmiddag uit de handen van televisiepresentator Peter Van Asbroeck. [naar artikel]


5. Koppel Filip en Davy hebben elk de beste frituur van hun gemeente: “Onze liefde voor de frituur wakkerde de liefde voor elkaar aan” (11/04/2018 - Het Nieuwsblad)

Filip De Neve en Davy de Neve zijn voor elkaar gemaakt. Ze delen dezelfde achternaam en de passie voor frieten bracht hen bij elkaar. “Hopelijk blijft het zo, want volgend jaar zal de strijd om de titel van beste frituur van Aalter hevig worden.” [naar artikel]


6. Een Brusselse authentieke frituur, die vind je in Pattaya: “Mijn droom, de enige Belgische frituur in Azië” (25/12/2018 - De Morgen)

Er zit een hoop nostalgie in het project, maar Pierre Engels is niet minder trots. In Pattaya, zowat de mondiale hoofdstad van het sekstoerisme, opende de Brusselaar een authentieke Belgische frituur. “Vijfhonderd kilometer door Thailand moeten reizen, maar toch gevonden: ossevet.” [naar artikel]


7. In deze frituur kan je dobbelen voor korting: “Ik wil niet de beste frituur, maar die met het meeste karakter” (23/03/2019 - Het Nieuwsblad)

Wel dertig nachten heeft hij doorgewerkt aan de inrichting van zijn frituur De Zoutkorrel, afgelopen jaar. Joeri Cornelis (43) moet zowat de meest gepassioneerde friturist van Vlaanderen zijn. [naar artikel]


8. Na sluiting Frituur Royerssluis is Frituur LO laatste echte barak in Antwerpen: “Frietkoten zijn nochtans deel van onze cultuur” (15/01/2020 - Gazet van Antwerpen)

Frituur Royerssluis aan het Noordkasteel moet weg omdat de sluis met dezelfde naam breder gemaakt wordt. Nu de frituur daardoor definitief verdwijnt, dan blijft er in Antwerpen nog maar een echte barak over: Frituur LO. In de gemeenten rondom zijn er wel nog wat, maar ook daar steeds minder. “Jammer dat deze traditie verloren gaat.” [naar artikel]


9. OPROEP. Waarom moet jouw favoriete frituur het ‘Beste Frituur van Vlaanderen’ worden? (22/06/2020 - Het Nieuwsblad)

Heel wat Vlamingen zijn gehecht aan hun vaste frituur. Vaak dankzij de zelfgemaakte tartaar of lekkere stoofvleessaus, maar even vaak ook omdat de uitbaters maar al te graag een babbeltje slaan of een luisterende oor bieden. En om dat te vieren willen we van jou weten: wat maakt jouw favoriete frituur nu zo bijzonder? [naar artikel]


10. Al 55.000 Vlamingen stemden op hun favoriete frituur: wie moet volgens jou de ‘Beste frituur van Vlaanderen’ worden? (26/06/2020 - Het Nieuwsblad)

Het begint spannend te worden in onze verkiezing van de ‘Beste frituur van Vlaanderen’. Al 55.000 mensen brachten hun stem uit, maar alles kan nog veranderen. Misschien kan jouw frituur nog wel een duwtje in de rug gebruiken: stem dan zeker via onderstaande link of deel de wedstrijd met je vrienden. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!