STVV slikt helft goals na stilstaande fase, maar Brys windt zich niet op

03/10/2019 - 06:36
"STVV maakt zich na het tumult in de derby op voor de verplaatsing naar Kortrijk. Opvallend is dat de Kanaries 7 van de 14 tegendoelpunten slikten vanop stilstaande fase. Achteraan moeten de puntjes weer op de i gezet worden. “Het is een opvallend cijfer, maar ik relativeer het ook”, zegt Marc Brys. “Toch moet de focus beter.”"

1. STVV slikt helft goals na stilstaande fase, maar Brys windt zich niet op (03/10/2019 - Het Belang van Limburg)

STVV maakt zich na het tumult in de derby op voor de verplaatsing naar Kortrijk. Opvallend is dat de Kanaries 7 van de 14 tegendoelpunten slikten vanop stilstaande fase. Achteraan moeten de puntjes weer op de i gezet worden. “Het is een opvallend cijfer, maar ik relativeer het ook”, zegt Marc Brys. “Toch moet de focus beter.” [naar artikel]

2. LIVE. RC Genk slikt op slag van rust wéér tegendoelpunt op stilstaande fase (21/10/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Derde speeldag Europa League, groep H • West Ham United-Racing Genk • Aftrap: 21u • Genk verloor haar laatste drie wedstrijden [naar artikel]

3. Sombere avond: Courtois slikt twee goals in één helft en blijft aan de rust binnen met schouderprobleem (01/10/2019 - Het Laatste Nieuws)

Ai ai Thibaut Courtois. Zijn optreden in het Champions Leagueduel tegen Club Brugge duurde amper één helft. In die 45 minuten moest hij zich... [naar artikel]

4. Courtois slikt twee goals in één helft en blijft aan rust binnen met last aan schouder (01/10/2019 - Het Laatste Nieuws)

5. Courtois slikt twee goals in één helft en blijft aan rust binnen met schouderprobleem (01/10/2019 - Het Laatste Nieuws)

6. LIVE. Mourinho en Spurs schrijven geschiedenis: Man U slikt voor het eerst 4 goals in één helft op Old Trafford (04/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Premier League • Speeldag 4 • Old Trafford • Tottenham pakte al 4 op 9, United 3 op 9 [naar artikel]

7. Goals, goals en goals: 8 op 8 voor Lukaku, hattrick voor Morata, weer vijfklapper voor City (en paniek om Courtois) (23/09/2017 - Het Laatste Nieuws)

Het tellertje tikt lustig door. In het Engels gebruiken ze de slagzin 'the gift that keeps on giving'. Het geschenk dat je keer op keer een goed [naar artikel]

8. Goals, goals en goals: 8 op 8 voor Lukaku, hattrick voor Morata, vijfklapper voor City (en even paniek om Courtois) (23/09/2017 - Het Laatste Nieuws)

9. Goals, goals, goals: bekijk alle 28 doelpunten van speeldag 11 in de Jupiler Pro League (23/10/2023 - Sporza)

De 11e speeldag in de Jupiler Pro League heeft ons dit weekend 28 doelpunten geserveerd. Van Union-speler Nilsson op vrijdagavond tot de 4-0 van Mendyl (OHL) tegen STVV: bekijk ze hier allemaal. [naar artikel]

10. Casteels slikt eerste goals en het zijn er meteen vijf (20/09/2016 - Sporza)

Wolfsburg heeft na vier speeldagen zonder tegengoal een slechte beurt gemaakt tegen Borussia Dortmund. Wolfsburg, met Casteels in doel, incasseerde een 1-5-pandoering. [naar artikel]