Opnieuw pech voor Anderlecht: VAR keurt doelpunt van Chadli onbegrijpelijk af

04/10/2019 - 22:30
"Een nieuwe speeldag in de Jupiler Pro League, een nieuwe gecontesteerde beslissing van de VAR. Vrijdagavond was het prijs in Charleroi - Anderlecht waar vlak voor de pauze een kopbal van Nacer Chadli voor “hands” werd afgekeurd door de VAR nadat scheidsrechter Wesley Alen hem eerder had goedgekeurd. De Rode Duivel raakte de bal echter duidelijk met de schouder en had niet afgekeurd mogen worden. Een flinke blunder van de VAR."

1. Opnieuw pech voor Anderlecht: VAR keurt doelpunt van Chadli onbegrijpelijk af (04/10/2019 - Het Belang van Limburg)

Een nieuwe speeldag in de Jupiler Pro League, een nieuwe gecontesteerde beslissing van de VAR. Vrijdagavond was het prijs in Charleroi - Anderlecht waar vlak voor de pauze een kopbal van Nacer Chadli voor “hands” werd afgekeurd door de VAR nadat scheidsrechter Wesley Alen hem eerder had goedgekeurd. De Rode Duivel raakte de bal echter duidelijk met de schouder en had niet afgekeurd mogen worden. Een flinke blunder van de VAR. [naar artikel]

2. LIVE LIVERPOOL-UNION. Doelpunt van Núñez al vroeg afgekeurd voor buitenspel, waarna Uruguayaan tweede kans onbegrijpelijk mist (05/10/2023 - Het Laatste Nieuws)

Een droom van een uitwedstrijd voor Union in de Europa League: de Brusselaars trekken naar het mythische Anfield van Liverpool. Kan de ploeg van Alexander Blessin stunten? Mis hier niets van de aanloop naar de match en uiteraard het duel zelf! Wat Racing Genk intussen doet op bezoek bij Cukaricki, kan u HIER volgen. [naar artikel]

3. ANALYSE. Serge Gumienny: “Onbegrijpelijk waarom lijnrechter vlagt bij doelpunt van KV Mechelen” (25/02/2024 - Het Belang van Limburg)

Er viel over het algemeen weinig aan te merken op de beslissingen van de scheidsrechters en VAR’s tijdens de 27ste speeldag. Toch pikte onze analist Serge Gumienny er drie fasen uit om nader te belichten. [naar artikel]

4. WK 2018 – Nacer Chadli scoorde “een doelpunt voor het Belgische volk” (02/07/2018 - Metro)

Nacer Chadli kwam in de 65e minuut Yannick Carrasco vervangen bij een 0-2 achterstand tegen Japan en scoorde in de vierde minuut van de blessuretijd de 3-2. “Dit was een doelpunt voor het volk. Iedereen in België is nu super blij”, reageerde de winger van West Bromwich. “De wissels draaiden goed uit. We zijn met […] Het bericht WK 2018 – Nacer Chadli scoorde “een doelpunt voor het Belgische volk” verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

5. Mertens, Januzaj en Chadli genomineerd voor Doelpunt van het Toernooi (16/07/2018 - Het Laatste Nieuws)

Dries Mertens, Adnan Januzaj en Nacer Chadli staan op de shortlist van 18 kandidaten voor het mooiste doelpunt van het WK in Rusland, dat zondag... [naar artikel]

6. Treffer van Nacer Chadli tegen Japan verkozen tot Doelpunt van het Jaar (25/01/2019 - Metro)

De winnende treffer van Nacer Chadli in de achtste finale van het WK in Rusland tegen Japan is door de supporters van de Rode Duivels verkozen tot Doelpunt van het Jaar, zo maakte de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) bekend. In totaal brachten 4.744 fans hun stem uit, 72 procent van de stemmen ging naar de […] Het bericht Treffer van Nacer Chadli tegen Japan verkozen tot Doelpunt van het Jaar verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

7. Chadli werkt bal met schouder in doel maar VAR keurt goal af, Degryse: “Voor mij is dit een geldig doelpunt” (04/10/2019 - Het Laatste Nieuws)

Geen voorsprong voor Anderlecht aan de pauze bij Charleroi. Nacer Chadli scoorde nochtans op slag van rust. De VAR zag het anders omdat Chadli de... [naar artikel]

8. Rode Duivel Nacer Chadli scoort wondermooi doelpunt in Turkije (22/04/2021 - Het Belang van Limburg)

Nacer Chadli heeft in Turkije zijn tweede competitiedoelpunt gescoord voor Istanbul Basaksehir. Onze landgenoot opende donderdag de score in de wedstrijd tegen Kasimpasa. En hoe! Chadli pakte uit met een prachtige lob en zette zo de 0-1 op het bord. [naar artikel]