KIJK LIVE. Kwartier pauze zit erop: diepen de Flames hun voorsprong uit?

08/10/2019 - 18:35
"Met een uitduel tegen Roemenië werken de Red Flames hun tweede EK-kwalificatiematch af. Op papier een haalbare tegenstander, al leerden de laatste..."

1. KIJK LIVE. Kwartier pauze zit erop: diepen de Flames hun voorsprong uit? (08/10/2019 - Het Laatste Nieuws)

Met een uitduel tegen Roemenië werken de Red Flames hun tweede EK-kwalificatiematch af. Op papier een haalbare tegenstander, al leerden de laatste... [naar artikel]

2. LIVE. Kwartier pauze zit erop: maakt Club haar kansen na de pauze wel af? (22/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Achtste speeldag Jupiler Pro League • Jan Breydelstadion • Anderlecht heeft 5 op 21 • Aftrap: 18 uur [naar artikel]

3. KIJK LIVE. Kroatië tegen het canvas, diepen de Flames hun bonus nog uit? (08/11/2019 - Het Laatste Nieuws)

De uitmatch tegen Kroatië zou op papier geen probleem mogen vormen voor de Red Flames. Twee maanden geleden kreeg het Balkanland nog een... [naar artikel]

4. De Ketele en De Pauw diepen voorsprong steeds verder uit in Amsterdam (10/12/2016 - Het Laatste Nieuws)

Kenny De Ketele en Moreno De Pauw lijken een klasse apart op de Zesdaagse van Amsterdam. Het Belgische duo leidt al na dag één en diept de [naar artikel]

5. LIVE. Diepen Rode Duivels na rust voorsprong uit? België op één helft van plek bij laatste zestien (23/06/2018 - Het Laatste Nieuws)

Het stadion van Spartak Moskou is om 14u het schouwtoneel van de tweede match van onze Rode Duivels. Tegen het stugge Tunesië kunnen de troepen van... [naar artikel]

6. LIVE. De bal rolt opnieuw in Antwerpen! Diepen de Red Lions hun voorsprong nog uit? (24/08/2019 - Het Laatste Nieuws)

De Belgische hockeymannen (FIH 2) spelen op dit moment de EK-finale tegen Spanje (FIH 9), een land dat de Belgen in de groepsfase al met 5-0 konden... [naar artikel]

7. LIVE. De bal rolt opnieuw in Antwerpen! Diepen de Red Lions hun voorsprong nog uit? (4-0) (24/08/2019 - Het Laatste Nieuws)

8. LIVE. City verdiend op 1-0, De Bruyne verzuimt voorsprong uit te diepen (26/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

• 15de speeldag Premier League • Etihad Stadium • Kevin De Bruyne gaf al zeven assists • City staat pas achtste [naar artikel]

9. LIVE. City verdiend op 1-0 aan de rust, De Bruyne verzuimt voorsprong uit te diepen (26/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

10. LIVE. City verdedigt in tweede helft verdiende 1-0, De Bruyne verzuimt voorsprong uit te diepen (26/12/2020 - Het Laatste Nieuws)