Het bijna vijftig jaar oude caravanpark Siësta op de Bersegembaan in Wechelderzande (Lille) krijgt een gloednieuw elan dankzij nieuwe uitbaters. Mark van Ringelenstijn en zijn gezin verhuisden vanuit het Nederlandse Breda naar het bosrijke gebied. Ze zijn bezig met de vernieuwing van de accommodatie en openen op zaterdag 12 oktober ook een tapasbar op het domein. [naar artikel]
Salida is het Spaanse woord voor afslag en binnenkort ook de naam van de tapasbar van Christoff (45). Op 1 juli opent de schlagerzanger de deuren van zijn nieuwe onderneming in Ninove. [naar artikel]
Bij graafwerkzaamheden op het caravanpark Siësta in Wechelderzande (Lille) kwam vrijdagochtend een obus aan de oppervlakte. DOVO, de ontmijningsdienst van het leger, kwam het springtuig ophalen. [naar artikel]
Na een onderbreking van twee maanden ging ook het caravanpark Siësta in Wechelderzande (Lille) weer open voor mensen met een jaarplaats. De voorbije twee dagen zijn zeventig van de 180 stacaravans weer ingenomen. “We zijn superblij dat we weer terug mogen komen”, vertelt Christel D’Heu uit Deurne. [naar artikel]
Het tapas-restaurant La Taperia uit Herenthout heeft een plaatsje veroverd in de Bib Goumand 2019. “Precies op de vijfde verjaardag van ons restaurant zijn we daar heel blij mee”, zeggen chef Peter Cambré en zijn partner Ellen Geerts. [naar artikel]
Tapasbar El Corazon in Kasterlee gaat komende vrijdag weer open, nadat de zaak sinds oktober gesloten was gebleven. Uiteraard zat corona er voor iets tussen, maar anders dan anders. De uitbaters zaten al die tijd vast in Marokko, terwijl de facturen in eigen land bleven komen. “Alleen al voor de parking op de luchthaven van Charleroi moesten we 1.200 euro neertellenâ€, zegt Sudesh Jawalapersad. [naar artikel]
Nu al last van winterblues? In Mi Casa y más in As is het nog altijd zomer. Wij sloegen een glas tinto de verano achterover, smulden van Spaanse croquetas en boekten (bijna) een reis naar Málaga. [naar artikel]
Wie deze zomer niet aan een Spaanse costa geraakt, hoeft niet in een kramp te schieten. In de Bilzense tapasbar Barabas serveert Kevin Huygen de Iberische keuken met de mediterrane sfeer erbovenop. “Spanje zit in mijn hart”, verklaart de chef. [naar artikel]
Ben’s Moment aan de Bredabaan in het centrum van Brasschaat sluit. In oktober 2012 opende Micha Goossens (zus van zanger Erik Goossens) de tapasbar, die de jongste jaren ook scoorde met pizza. De combinatie met de job overdag van beide zaakvoerders werd te zwaar. [naar artikel]
Een brand aan enkele stopcontacten heeft woensdagmiddag tapasbar Neke Something Els’ in Hasselt-centrum opgeschrikt. De schade bleef beperkt tot lichte averij aan de waterleiding en enkele stopcontacten in de kelder van het pand op de hoek van de Dorps- en Minderbroedersstraat. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.