Genk krijgt deksel op de neus in het slot

19/10/2019 - 20:00
"KRC Genk heeft met het kleinste verschil verloren op het veld van Standard. De landskampioen had voor de rust de beste kansen, maar vergat te scoren. In de laatste tien minuten van de wedstrijd kreeg Genk het deksel op de neus, toen Bastien met een knap schot de 1-0-eindstand vastlegde. "

1. Genk krijgt deksel op de neus in het slot (19/10/2019 - Het Belang van Limburg)

KRC Genk heeft met het kleinste verschil verloren op het veld van Standard. De landskampioen had voor de rust de beste kansen, maar vergat te scoren. In de laatste tien minuten van de wedstrijd kreeg Genk het deksel op de neus, toen Bastien met een knap schot de 1-0-eindstand vastlegde. [naar artikel]

2. STVV krijgt in het slot het deksel op de neus tegen Cercle en verliest met 2-1 (09/11/2019 - Het Belang van Limburg)

In het Jan Breydel-stadion ging STVV in de slotminuten kopje-onder tegen Cercle Brugge, de rode lantaarn in de Jupiler Pro League. De Kanaries leken af te stevenen op een gelijkspel, maar kregen in de 89ste minuut het deksel op de neus. [naar artikel]

3. Belisia krijgt in slot deksel op de neus (20/11/2022 - Het Belang van Limburg)

Belisia leek tegen Jong KV Mechelen op weg naar een vierde zege op rij. Vandecaetsbeek scoorde vlak voor rust, maar toen had het al 2-0 of 3-0 moeten staan. Dat brak de thuisploeg zuur op. In de slotminuten sleepten de bezoekers een punt uit de brand dankzij een goal van Stanic. [naar artikel]

4. Hades krijgt deksel op neus in slot (09/02/2024 - Het Belang van Limburg)

Hades heeft zijn status van giant-killer geen eer kunnen aandoen tegen Houtvenne. De thuisploeg kreeg na rust nochtans kansen bij de vleet op de winning-goal, maar het was een efficiënt Houtvenne dat in het ultieme slot de zege pakte. [naar artikel]

5. LIVE. Deksel op de neus voor Liverpool! Newcastle komt in absolute slot langszij (24/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Premier League • Aftrap: 13u30 • Anfield • Liverpool is pas 7de, Newcastle staat 15de [naar artikel]

6. Rode Duivels overtuigen niet in Wales en krijgen in slot deksel op de neus (11/06/2022 - Het Laatste Nieuws)

De vreugde na Polen was van korte duur. Na een matige pot voetbal moet België vrede nemen met een puntje tegen Wales (1-1). Een doelpunt van Tielemans werd vijf minuten voor tijd uitgewist door Johnson. Opnieuw geen clean sheet, opnieuw geen overwinning in Wales. En een gemiste kans om te naderen op Nederland (2-2 tegen Wales). [naar artikel]

7. KRC Genk krijgt in slotfase deksel op de neus in Charleroi (26/10/2016 - Het Belang van Limburg)

Charleroi heeft op de twaalfde speeldag een fraaie zege behaald tegen Racing Genk: de Limburgers kwamen nochtans al heel vroeg op voorsprong via Karelis, maar de Carolo’s maakten snel gelijk via Ninis. Daarna leek de wedstrijd lang te eindigen op een gelijkspel, maar Christophe Diandy bezorgde de thuisploeg tien minuten voor tijd de volle buit. [naar artikel]

8. Sterk Antwerp maakt het spannend in Genk, maar krijgt deksel op de neus (31/10/2019 - Gazet van Antwerpen)

Antwerp verloor twee seizoenen op rij met 4-0 in Genk en was helemaal klaar om revanche te nemen. Het kwam volledig verdiend 0-2 voor, maar nekte zichzelf met enkele missers en een rode kaart. In de slotminuut trapte Sander Berge de Limburgers alsnog langszij. [naar artikel]

9. LIVE. Genk krijgt het deksel net voor de rust op de neus: Petkovic verdubbelt de voorsprong vanop elf meter (30/09/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Tweede speeldag Europa League • Cegeka Arena • Genk won openingsduel van Rapid Wenen • Moet de Gouden Schoen naar Onuachu? “Hij heeft de grootste impact op een ploeg” [naar artikel]

10. Chelsea TV zet Hazard en Courtois tegen elkaar op, Batshuayi krijgt deksel op neus (21/10/2016 - Sporza)

Thibaut Courtois en Eden Hazard waren vanavond te gast in Friday Night Live, een programma van Chelsea TV. Ze moesten het tegen elkaar opnemen. Michy Batshuayi wou hen een poets bakken. [naar artikel]