BusinessAM

23/10/2019 - 22:21
" Dries Mertens heeft zich woensdag naast voetbalicoon Diego Maradona gehesen op de topschutterslijst aller tijden bij Napels. In de Champions League-wedstrijd op verplaatsing bij Salzburg scoorde de Rode Duivel in de 17e minuut zijn 115e goal voor de Italiaanse vicekampioen. Maradona scoorde zijn 115 doelpunten voor Napels van 1984 tot 1991. Hij scoorde er 81 […] Het bericht Champions League – Dries Mertens evenaart Maradona met 115e doelpunt voor Napels verscheen eerst op Metro."

1. Champions League – Dries Mertens evenaart Maradona met 115e doelpunt voor Napels (23/10/2019 - Metro)

Dries Mertens heeft zich woensdag naast voetbalicoon Diego Maradona gehesen op de topschutterslijst aller tijden bij Napels. In de Champions League-wedstrijd op verplaatsing bij Salzburg scoorde de Rode Duivel in de 17e minuut zijn 115e goal voor de Italiaanse vicekampioen. Maradona scoorde zijn 115 doelpunten voor Napels van 1984 tot 1991. Hij scoorde er 81 […] Het bericht Champions League – Dries Mertens evenaart Maradona met 115e doelpunt voor Napels verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

2. Champions League – Dries Mertens doet met 116e doelpunt voor Napels beter dan Maradona (23/10/2019 - Metro)

Dries Mertens heeft zich woensdag voorbij voetbalicoon Diego Maradona gehesen op de topschutterslijst aller tijden bij Napels. In de Champions League-wedstrijd op verplaatsing bij Salzburg (2-3) scoorde de Rode Duivel in de 17e minuut zijn 115e goal voor de Italiaanse vicekampioen, in de 64e minuut deed hij er zijn 116e bovenop. Maradona scoorde zijn 115 […] Het bericht Champions League – Dries Mertens doet met 116e doelpunt voor Napels beter dan Maradona verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

3. Mertens evenaart doelpuntenaantal Maradona en wint met Napoli bij Frosinone (28/04/2019 - Metro)

Dries Mertens heeft vandaag Napoli aan een 0-2 zege tegen Frosinone geholpen met een knappe goal uit vrije trap. Met zijn 81e doelpunt voor Napoli in de Serie A komt hij gelijk met de legendarische Diego Maradona op een derde plaats in het topschuttersklassement van de ploeg, enkel Marek Hamsik (100) en Antonio Vojak (102) […] Het bericht Mertens evenaart doelpuntenaantal Maradona en wint met Napoli bij Frosinone verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

4. Dries Mertens scoort zijn 115de en evenaart doelpuntenrecord van Diego Maradona (23/10/2019 - Het Laatste Nieuws)

‘Blondie’ staat naast ‘Pluisje’ in de geschiedenisboeken van SSC Napoli. DM naast DM. Een doelpunt tegen Red Bull Salzburg volstond voor Dries... [naar artikel]

5. Dries Mertens scoort zijn 115de voor Napoli en evenaart doelpuntenrecord van Diego Maradona (23/10/2019 - Het Laatste Nieuws)

6. Dries Mertens scoort zijn 115de voor Napoli en evenaart doelpuntenaantal van Diego Maradona (23/10/2019 - Het Laatste Nieuws)

7. Dries “Armando” Mertens scoort 115e goal voor Napoli en evenaart Diego Maradona (23/10/2019 - Het Belang van Limburg)

Dries Mertens (32) heeft woensdagavond in de Champions League de 0-1 gescoord voor Napoli op het veld van Red Bull Salzburg. Voor Mertens was het de 115e goal voor de Napolitanen in zijn carrière en daarmee evenaart hij het record van levende legende Diego Maradona. [naar artikel]

8. Dries ‘Armando’ Mertens maakt 115de treffer voor Napoli en evenaart doelpuntenaantal van Maradona (23/10/2019 - Het Laatste Nieuws)