Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Lizzo ontkent plagiaat en klaagt producers aan

24/10/2019 - 08:55
"Lizzo heeft ruzie met producers Justin en Jeremiah Raisen. De mannen beschuldigen de zangeres van plagiaat, iets wat Lizzo ontkent. Volgens Justin..."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Lizzo ontkent plagiaat en klaagt producers aan (24/10/2019 - Het Laatste Nieuws)

Lizzo heeft ruzie met producers Justin en Jeremiah Raisen. De mannen beschuldigen de zangeres van plagiaat, iets wat Lizzo ontkent. Volgens Justin... [naar artikel]


2. Gerard Butler klaagt ‘Olympus Has Fallen’-producers aan wegens 8,4 miljoen euro aan onbetaalde winst (02/08/2021 - Het Laatste Nieuws)

Gerard Butler (51) sleept de producenten van de kaskraker ‘Olympus Has Fallen’ uit 2013 voor de rechtbank. De acteur beweert dat ze hem minstens tien miljoen dollar (8,4 miljoen euro) aan onbetaalde winst verschuldigd zijn. Het nieuws komt in de nasleep van de klacht van Scarlett Johansson tegen Disney. [naar artikel]


3. RECENSIE. ‘Love, Lizzo’: “Een oerklassieke muziekdocu die iedereen die nog niet bijgebeend is met de Lizzo-hype zal bekeren” (29/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

Hebt u al gehoord van Lizzo? De kans dat u nu met uw ogen rolt en denkt: “Ja, duh!”, is bestaande. Maar voor al wie de voorbije drie jaar niet naar de radio luisterde, niet haar Emmy-bekroonde realityreeks ‘Lizzo’s Watch Out For The Big Grrrls’ op Prime Video ontdekte en haar niet op de sociale media volgt, die staat misschien te kijken dat deze 34-jarige zingende, rappende en twerkende fluitiste nu al met een docu over haar levensverhaal op de proppen komt. Of deze film over haar klim naar de roem, te bekijken op Streamz, ook meer is dan een opwarmertje voor de fans voor haar doortocht in het Sportpaleis volgend jaar? Evelien Delgouffe zoekt het in onze ‘Kijkgids’ voor u uit. [naar artikel]


4. Lizzo heeft het leven voor een goede documentaire, helaas is ‘Love, Lizzo’ geen goede documentaire (12/12/2022 - Humo)

[naar artikel]


5. Drie voormalige danseressen klagen Lizzo aan wegens seksueel wangedrag: "Dit gaat in tegen alles waar Lizzo publiekelijk voor staat"   (01/08/2023 - VRT NWS)

Drie van Lizzo's voormalige dansers hebben een klacht ingediend tegen haar en haar managementteam. Dat schrijven verschillende Amerikaanse media. Ze beschuldigen de Amerikaanse zangeres van seksuele intimidatie en het creëren van een vijandige werkomgeving. Ook zou ze een zangeres onrechtstreeks hebben aangesproken over haar toenemende gewicht. [naar artikel]


6. Beyoncé steunt Lizzo tijdens concert na beschuldigingen wangedrag: “Ik hou van je, Lizzo!” (15/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

De publieke opinie lijkt gekeerd te zijn tegen Lizzo, die beschuldigd wordt van grensoverschrijdend gedrag door ex-werknemers. Zelfs Beyoncé zou de naam Lizzo niet meer over haar lippen krijgen, volgens eerdere berichten, want tijdens haar Renaissance-tour somde ze Lizzo’s naam niet langer op tussen andere vrouwelijke rolmodellen tijdens ‘Break My Soul’. Maar blijkbaar viel daar niks achter te zoeken, want tijdens haar recente optreden in Atlanta riep de zangeres dat ze van Lizzo houdt, zo blijkt uit een video die circuleert op Amerikaanse media. [naar artikel]


7. Lizzo ligt weer onder vuur: ‘Ik mocht me niet sexy kleden in de buurt van Lizzo, anders werd ze jaloers’ (22/09/2023 - Humo)

[naar artikel]


8. ‘Ze waren vrolijk aan het ronddartelen’: Lizzo klaagt nu zelf danseressen aan wegens laster en eerroof (25/08/2023 - Humo)

[naar artikel]


9. Dansers ‘geschokt’ door Lizzo’s verklaring waarin ze alles ontkent: “Ontmoedigend en teleurstellend” (04/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

Arianna Davis, Crystal Williams en Noelle Rodriguez, de drie voormalige danseressen die een aanklacht indienden tegen zangeres Lizzo (35), reageren aangeslagen na het lezen van de verklaring van de zangeres. Dit omdat ze alle beschuldigingen lijkt te ontkennen. “Het is schokkend om te lezen", klinkt het in een interview met ‘Channel 4'. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!