26/10/2019 - 19:58
"Zijn zesde voor Inter, maar na de gelijkmaker van Romelu Lukaku slaagden de Milanezen er niet in om Parma helemaal uit te tellen. Conte en z’n..."

1. Lukaku scoort zesde goal voor Inter na sterke tweede helft, maar Milanezen laten leidersplaats in Italië liggen (26/10/2019 - Het Laatste Nieuws)

Zijn zesde voor Inter, maar na de gelijkmaker van Romelu Lukaku slaagden de Milanezen er niet in om Parma helemaal uit te tellen. Conte en z’n... [naar artikel]

2. LIVE PORTO-INTER. Lukaku komt invallen, trapt hij de Milanezen helemaal naar de laatste acht in de Champions League? (14/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

Inter gaat vanavond in Porto op zoek naar een ticket voor de kwartfinales van de Champions League. Dat doen de Italianen wel zonder Romelu Lukaku, die bankzitter is. ‘Big Rom’ scoorde in de heenmatch het enige doelpunt. Verzilvert Inter die voorsprong? Volg het op de voet in deze liveblog. [naar artikel]

3. LIVE. Milanezen verspelen meteen voorsprong, Inter-huurling schiet knap raak (26/10/2019 - Het Laatste Nieuws)

* Negende speeldag Serie A * Stadion: San Siro * Aftrap om 18u * Romelu Lukaku weer aan het kanon tegen Parma? [naar artikel]

4. LIVE NAPOLI-AC MILAN. Dan toch Giroud! Fransman zet Milanezen op slag van rust op rozen tegen Napoli (18/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Napoli neemt het in de terugmatch van de kwartfinale van de Champions League op tegen AC Milan. De Napolitanen moeten in eigen stadion een 0-1-achterstand zien op te halen tegen de ‘Rossoneri’. Op slag van rust zette Giroud de bezoekers op voorsprong, de thuisploeg staat voor een zware opdracht om alsnog de halve finales te bereiken. Volg alle actie in onderstaande liveblog! [naar artikel]

5. LIVE MILAN-LAZIO (15u). Houden de Milanezen de punten thuis in de topper tegen Lazio? (06/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

• 34ste speeldag Serie A • Aftrap: 15u • San Siro • Milan moet winnen in de strijd om Champions League-voetbal volgend seizoen [naar artikel]

6. LIVE MILAN-LAZIO. Houden Milanezen, zonder Belgen, de punten thuis in de topper tegen Lazio? (06/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

7. LIVE MILAN-LAZIO. Houden Milanezen, met invaller Saelemaekers, de punten thuis in de topper tegen Lazio? (06/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

8. Juventus en Inter verdelen de koek in Italiaanse topper en zo blijven de Milanezen op kop (27/11/2023 - Sporza)

In de Serie A is de topper tussen Juventus en Inter, de zogenoemde Derby d'Italia, geëindigd op een gelijkspel. Daarmee waren vooral de bezoekers uit Milaan tevreden, want Inter blijft zo aan de leiding in de Italiaanse competitie. [naar artikel]

9. Juventus in Inter verdelen de koek in Italiaanse topper en zo blijven de Milanezen op kop (27/11/2023 - Sporza)

10. Belgen in het buitenland – Lukaku scoort alweer voor Inter, dat tegen Parma wel leidersplaats laat liggen (26/10/2019 - Metro)

Inter Milaan heeft zaterdag op de negende speeldag van de Italiaanse Serie A 2-2 gelijkgespeeld tegen Parma. Romelu Lukaku speelde de hele wedstrijd voor de Milanezen en maakte zijn zesde competitietreffer van het seizoen. Inter kon over Juventus naar de leiding wippen, maar dan had het moeten winnen. Antonio Candreva (23.) bracht Inter op voorsprong, […] Het bericht Belgen in het buitenland – Lukaku scoort alweer voor Inter, dat tegen Parma wel leidersplaats laat liggen verscheen eerst op Metro. [naar artikel]