07/11/2019 - 03:01
"De bal voor het EK voetbal van volgend jaar is nog maar net voorgesteld of HLN.be geeft u al de kans om de ‘Uniforia’ te winnen. Analisten Marc..."

1. Wil jij als eerste tegen de officiële EK-bal trappen? Speel dan hier mee met onze wedstrijd (07/11/2019 - Het Laatste Nieuws)

De bal voor het EK voetbal van volgend jaar is nog maar net voorgesteld of HLN.be geeft u al de kans om de ‘Uniforia’ te winnen. Analisten Marc... [naar artikel]

2. Live - Pukkelpop: eerste festivalgangers stromen binnen, Lander & Adriaan trappen eerste concert op gang (18/08/2022 - De Morgen)

3. LIVESTREAM. Kijk hier exclusief naar de wedstrijd uit eerste provinciale Oost-Vlaanderen: Beveren knokt zich weer in de wedstrijd (23/03/2024 - Het Laatste Nieuws)

In samenwerking met Voetbal Vlaanderen biedt HLN, exclusief voor abonnees, live amateurvoetbal aan. Elk weekend wordt een topaffiche uit een van de verschillende amateurreeksen live gestreamd met deskundig commentaar. Op dit moment is dat KSK Beveren tegen HRS Haasdonk, een wedstrijd uit de eerste provinciale Oost-Vlaanderen. Het zijn de nummers drie en vier die het tegen elkaar opnemen. Vlak voor rust komen de bezoekers op voorsprong via een goed uitgespeelde aanval die werd afgewerkt door Laerenbergh. Na 73 minuten kijkt Beveren tegen een dubbele achterstand aan. Het is Van Landeghem die tekende voor de 0-2. Met nog 10 minuten te spelen scoort Beveren dan toch. Van Osselaer brengt de thuisploeg weer in de wedstrijd. [naar artikel]

4. Wil jij als eerste tegen de officiële WK-bal trappen? Speel dan hier mee met onze quiz en win de 'Telstar 18'! (09/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

De bal voor het WK voetbal van volgend jaar in Rusland is nog maar net voorgesteld of HLN.be geeft u al de kans om de 'Telstar 18' te winnen. In... [naar artikel]

5. Nainggolan bijt van zich af: "Is een wedstrijd tegen de jeugd dan even zwaar als een officiële wedstrijd?" (08/10/2016 - Het Laatste Nieuws)

Niet fit bevonden voor de interland tegen Bosnië-Herzegovina, maar gisterenavond stond Radja Nainggolan wel gewoon op het veld in een [naar artikel]

6. Van den Brom kijkt vooruit naar wedstrijd tegen Antwerp: “Die wedstrijd zit me nog steeds dwars” (29/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

De beker is binnen, tijd voor de play-offs! Racing Genk opent de strijd om plek twee morgen tegen Antwerp. “Ik heb het niet vaak over revanche, maar die nederlaag zit me nog altijd dwars”, zegt John van den Brom. [naar artikel]

7. Drie keer winnen volstaat voor de titel, maar RWDM-coach Vincent Euvrard bekijkt het wedstrijd per wedstrijd: “Je krijgt niets voor niets, zeker niet tegen Lierse Kempenzonen” (21/04/2023 - Het Belang van Limburg)

Met een negen op negen is RWDM zeker van de titel in de Challenger Pro League. “Wij zeggen voorlopig echter dat we enkel negentig minuten verwijderd zijn van drie punten”, aldus coach Vincent Euvrard, die beseft dat er tegen Lierse Kempenzonen weer een solide prestatie nodig zal zijn. Even solide als het aangezicht van Jake O’Brien, die na een elleboogstoot tegen SK Beveren alvast de wedstrijdselectie haalde. [naar artikel]

8. WEDSTRIJD. Win een duoticket voor de wedstrijd van KRC Genk tegen Union (22/01/2024 - Het Belang van Limburg)

Wil jij deze spannende Jupiler Pro League wedstrijd live bijwonen in de Cegeka Arena in Genk? Speel mee in onze nieuwsapp en maak kans op één van de 20 duotickets. [naar artikel]

9. Kanaries trappen stage af met knappe overwinning tegen topclub PSV: “Winnen tegen PSV is leuk, maar ook niet meer dan dat” (09/07/2023 - Het Belang van Limburg)

STVV heeft het oefenkamp in Horst ingezet met een knappe 1-2-overwinning tegen de Nederlandse vicekampioen PSV. Bocat voor en Nhaili na de rust zorgden voor de Truiense doelpunten in een bloedhete oefenpot. “Winnen is altijd leuk, maar we mogen niet denken dat we er al zijn”, temperde coach Thorsten Fink. [naar artikel]

10. Anderlecht en Mechelen trappen derde speeldag op gang, paars-wit hoopt op eerste zege (08/08/2019 - Metro)

Anderlecht en KV Mechelen openen vrijdagavond (om 20u30) de derde speeldag van de Jupiler Pro League. Verderop de speeldag wacht op zaterdag voor Club Brugge een netelige verplaatsing naar Oostende en ontvangt Racing Genk Zulte Waregem. Voor Anderlecht staat er vrijdag al veel op het spel. Paars-wit bengelt na een 1/6 in de buik van […] Het bericht Anderlecht en Mechelen trappen derde speeldag op gang, paars-wit hoopt op eerste zege verscheen eerst op Metro. [naar artikel]