07/11/2019 - 21:04
"Standard heeft zijn kansen op Europese overwintering in de Europa League een flinke boost gegeven. Een doelpunt van Maxim Lestienne in blessuretijd bezorgde de Rouches de zege (2-1) tegen Eintracht Frankfurt. Dankzij deze zege komen de Luikenaren in de stand naast Frankfurt op de tweede plaats in hun groep en is de kans op een Europese overwintering aanzienlijk gestegen."

1. Lestienne bezorgt Standard de zege in blessuretijd, Europese overwintering kan nog altijd voor Rouches (07/11/2019 - Het Belang van Limburg)

Standard heeft zijn kansen op Europese overwintering in de Europa League een flinke boost gegeven. Een doelpunt van Maxim Lestienne in blessuretijd bezorgde de Rouches de zege (2-1) tegen Eintracht Frankfurt. Dankzij deze zege komen de Luikenaren in de stand naast Frankfurt op de tweede plaats in hun groep en is de kans op een Europese overwintering aanzienlijk gestegen. [naar artikel]

2. Cissé en Belfodil bezorgen Standard nieuwe hoop op Europese overwintering (0-3) (03/11/2016 - Het Laatste Nieuws)

Standard heeft gedaan wat het absoluut moest doen tegen Panathinaikos: winnen. De Rouches kregen de beste kansen in Athene en nemen verdiend een [naar artikel]

3. Europa League – Standard houdt kansen op Europese overwintering gaaf door zege tegen Krasnodar (25/10/2018 - Metro)

Standard heeft donderdagavond op de 3e speeldag van de groepsfase van de Europa League met 2-1 gewonnen van Sevilla. De Luikenaars wisten hun achterstand uit de eerste helft om te buigen en wonnen dankzij een doelpunt in de extra tijd van Kostas Laifis. Het beloofde geen makkelijke wedstrijd te worden tegen Krasnodar. De Russen klopten […] Het bericht Europa League – Standard houdt kansen op Europese overwintering gaaf door zege tegen Krasnodar verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

4. Tijd om te oogsten: Standard kan in Portugal cruciale stap zetten richting Europese overwintering (28/11/2019 - Het Laatste Nieuws)

Standard kan vanavond een grote stap zetten richting Europese overwintering. Winnen in Guimarães aan de vooravond van een zware decembermaand: met... [naar artikel]

5. Europese overwintering ver weg voor Standard na gelijkspel in een kletsnat Guimaraes (28/11/2019 - Het Belang van Limburg)

Standard heeft donderdag een slechte zaak gedaan in de strijd om de Europese overwintering. De Luikenaars bleven in een kletsnat Guimaraes teleurstellend steken op een 1-1-gelijkspel en moeten in de laatste groepsmatch tegen Arsenal winnen én hopen op een uitglijder van Frankfurt. [naar artikel]

6. Standard grijpt met punt tegen Arsenal nipt naast Europese overwintering (12/12/2019 - Metro)

Standard heeft zijn waterkans op een stek in de zestiende finales van de Europa League net niet kunnen verzilveren. De Rouches gaven op de zesde en laatste speeldag in groep F tegen Arsenal een 2-0 voorsprong weg en speelden 2-2 gelijk. Voor Standard, dat niet kon profiteren van de 2-3 nederlaag van Eintracht Frankfurt tegen […] Het bericht Standard grijpt met punt tegen Arsenal nipt naast Europese overwintering verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

7. Standard behoudt waterkans op Europese overwintering na goal in extra tijd (26/11/2020 - Gazet van Antwerpen)

De laatste strohalm werd gegrepen. Standard pakte dankzij een treffer in extra tijd van Kostas Laifis (2-1) een eerste zege in de groepsfase van de Europa League en behoudt een waterkans op kwalificatie voor de knock-outfase. [naar artikel]

8. De verlosser komt pas in blessuretijd: Brazilië beukt pas in blessuretijd Costa Ricaanse deur open (22/06/2018 - Het Belang van Limburg)

Brazilië heeft zich niet laten verrassen door Costa Rica, maar veel scheelde het niet. Pas in de 91ste minuut tikte Coutinho de verlossende 1-0 binnen, aan het einde van de blessuretijd kwam daar nog de 2-0 van Neymar bij. De Seleçao begint met vier op zes aan het WK, maar schitterde nog niet. [naar artikel]

9. Arsenal geeft late zege uit handen en is nog niet zeker van overwintering in Europa League-groep van Standard (06/11/2019 - Het Belang van Limburg)

Arsenal telt niet langer het maximum in de Europa League-groep van Standard. Op bezoek bij Vitoria Guimaraes bracht Mustafi de Gunners in het slot op voorsprong, maar in blessuretijd schonk Bruno Duarte de Portugezen alsnog hun allereerste punt. Daardoor is Arsenal nog niet zeker van overwintering in Europa. [naar artikel]

10. Bleek Anderlecht slaat weer toe in slot en is nu zeker van Europese overwintering (24/11/2016 - Het Belang van Limburg)

Anderlecht heeft met 1-3 gewonnen bij Qabala, het zwakke broertje van Groep C. Paars-wit overtuigde weer niet, maar deed wel wat het moest doen. Al moest het wel tot de laatste minuut wachten om het verschil te maken. Door de zege is Anderlecht nu al zeker van Europese overwintering. [naar artikel]