Standard ondanks gelijkspel tegen Ajax uitgeschakeld in Europa League

08/12/2016 - 23:09
"Het Europese avontuur van Standard is voorbij. Op de zesde en laatste speeldag in de groepsfase van de Europa League speelde het in eigen huis nochtans gelijk tegen Ajax. De Nederlanders waren al geplaatst en traden met een B-elftal aan maar kwamen op Sclessin voor rust 0-1 voor. Vooral na rust werd het een uiterst genietbare wedstrijd met een strijdend Standard en invaller Raman bracht in de het slot de stand in evenwicht. Aangezien Celta de Vigo won in Panathinaikos, bleek die 1-1 niet voldoende. De wedstrijd lag ook even stil toen Nederlandse fans vuurwerk op het veld gooiden."

1. Standard ondanks gelijkspel tegen Ajax uitgeschakeld in Europa League (08/12/2016 - Het Belang van Limburg)

Het Europese avontuur van Standard is voorbij. Op de zesde en laatste speeldag in de groepsfase van de Europa League speelde het in eigen huis nochtans gelijk tegen Ajax. De Nederlanders waren al geplaatst en traden met een B-elftal aan maar kwamen op Sclessin voor rust 0-1 voor. Vooral na rust werd het een uiterst genietbare wedstrijd met een strijdend Standard en invaller Raman bracht in de het slot de stand in evenwicht. Aangezien Celta de Vigo won in Panathinaikos, bleek die 1-1 niet voldoende. De wedstrijd lag ook even stil toen Nederlandse fans vuurwerk op het veld gooiden. [naar artikel]

2. Standard ondanks gelijkspel met positief gevoel naar KV Mechelen (22/07/2017 - De Morgen)

Een gelijkspel tegen een potige tegenstander. Een degelijk Standard kon niet winnen in zijn laatste oefenwedstrijd voor de competitie, maar kan met een positief gevoel naar KV Mechelen volgende week. [naar artikel]

3. Eerste puntenverlies onder Schreuder: Club blijft ondanks twee goals Dost op gelijkspel steken tegen Standard (23/01/2022 - Het Laatste Nieuws)

Club Brugge heeft zijn tweede wedstrijd onder Alfred Schreuder niet kunnen winnen. Na een geanimeerde wedstrijd bleef het op 2-2 steken tegen Standard. Bas Dost scoorde twee keer, Jack Hendry pakte rood in de slotfase. [naar artikel]

4. RWDM en Standard vergeten het (ondanks korte opflakkering) in de tweede helft af te maken en houden elkaar op gelijkspel (03/02/2024 - Het Belang van Limburg)

RWDM noch Standard hebben elkaar in nog diepere problemen kunnen duwen. De Rouches kwamen snel op voorsprong, maar RWDM kwam eveneens vrij snel langszij. Na een rustige periode zagen beide teams nog een invaller scoren, maar het bleef bij een puntendeling. RWDM blijft in de gevarenzone kamperen, Standard staat niet veel hoger met nauwelijks drie punten meer. [naar artikel]

5. Anderlecht-vrouwen halen (deels) hun gram: ondanks liefst 9 zieke speelsters houden ze Standard, dat match niet wou uitstellen, op gelijkspel (27/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Deze namiddag stond de topper tussen RSCA Women en Standard Fémina op de planning in de Lotto Super League, de eerste klasse van het vrouwenvoetbal. Al hing die match even aan een zijden draadje. Paars-wit vroeg om uitstel, nadat maar liefst negen speelsters ziek moesten afhaken, maar daar wilde titelconcurrent Standard niet in meegaan. De partij eindigde uiteindelijk op een brilscore. [naar artikel]

6. Europa League – Standard doet slechte zaak met gelijkspel bij Vitoria Guimaraes (28/11/2019 - Metro)

Standard heeft een slechte zaak gedaan met het oog op een eventuele Europese lente. Het speelde donderdagavond 1-1 gelijk bij Vitoria Guimaraes op de vijfde en voorlaatste speeldag in groep F van de Europa League, terwijl Eintracht Frankfurt met 1-2 won bij Arsenal. Maxime Lestienne (40.) bracht de Rouches op voorsprong vanaf de penaltystip. Maar […] Het bericht Europa League – Standard doet slechte zaak met gelijkspel bij Vitoria Guimaraes verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

7. LIVE. Kan Standard het zure gelijkspel in de Europa League doorspoelen tegen Cercle Brugge? (01/12/2019 - Het Belang van Limburg)

Op de zeventiende speeldag neemt Standard het thuis op tegen rode lantaarn Cercle Brugge. Kunnen de Rouches het zure gelijkspel in de Europa League van afgelopen donderdag vergeten met een thuisoverwinning? Volg het hier live vanaf 18 uur. [naar artikel]