24/11/2019 - 22:50
"STVV verloor zondagavond in eigen huis met 1-3 van Charleroi. Lees hier onze spelersbeoordelingen."

1. Onze spelersbeoordelingen na STVV-Charleroi: “Zeer zwak aan de tweede helft begonnen” (24/11/2019 - Het Belang van Limburg)

STVV verloor zondagavond in eigen huis met 1-3 van Charleroi. Lees hier onze spelersbeoordelingen. [naar artikel]

2. Onze spelersbeoordelingen na STVV-Kortrijk: “Na een platte eerste helft toonde de ploeg van Kostic meer begeestering in het tweede bedrijf.” (18/01/2020 - Het Belang van Limburg)

DE TRAINER [naar artikel]

3. LIVE. Ref Alen fluit de tweede helft op gang op Stayen. Krijgen we nog een winnaar in de tweede helft? (25/11/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap om 18u • Stayen • Scheidsrechter: Wesley Alen • Anderlecht kan over Club Brugge en Antwerp wippen in de stand [naar artikel]

4. LIVE. Tweede helft begonnen: geeft Kortrijk voorsprong nog uit handen? (01/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap 20u • Zeventiende speeldag Jupiler Pro League • Guldensporenstadion • KV Kortrijk won eerste wedstrijd onder Vanderhaeghe [naar artikel]

5. LIVE. Tweede helft begonnen: vindt Anderlecht of Charleroi na rust wél de weg naar de netten? (09/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap om 18u • Constant Vanden Stockstadion • Scheidsrechter: Jonathan Lardot • Charleroi kan tot op een punt van Anderlecht naderen [naar artikel]

6. LIVE. Tweede helft begonnen: blijft Liverpool ook na rust baas tegen Man United mét invaller Fellaini? (16/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap 17u • Anfield • Zeventiende speeldag Premier League • Liverpool telt al 16(!) punten meer dan United [naar artikel]

7. LIVE. Tweede helft begonnen, houden Courtois en zijn maats stand? (09/02/2019 - Het Laatste Nieuws)

* 23ste speeldag Primera Division [naar artikel]

8. LIVE. Tweede helft begonnen: wordt er na rust wél gescoord? (02/03/2019 - Het Laatste Nieuws)

• 28ste speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 20u30 • Jan Breydelstadion • STVV kan grote stap zetten naar play-off 1 [naar artikel]

9. LIVE. Gent en Genk zijn begonnen aan de tweede helft. Krijgen we nog een winnaar in de Ghelamco Arena? (27/04/2019 - Het Laatste Nieuws)

• 6de speeldag play-off 1 • Aftrap: 20u30 • Ghelamco Arena • Racing Genk wil zespuntenkloof op Club Brugge behouden, de Buffalo’s willen op hun... [naar artikel]

10. LIVE. Tweede helft begonnen: kan STVV tij keren in Limburgse derby? (28/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Aftrap: 20u30 • Stayen • Limburgse derby [naar artikel]