04/12/2019 - 23:06
"Naast KV Oostende - Club Brugge en Charleroi - AA Gent waren er vanavond nog vier wedstrijden in de achtste finales van de Croky Cup. Standard liet..."

1. CROKY CUP. Standard makkelijk langs amateurs van Rebecq, ook Essevee en Kortrijk door - Union klopt Westerlo na strafschoppen (04/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

Naast KV Oostende - Club Brugge en Charleroi - AA Gent waren er vanavond nog vier wedstrijden in de achtste finales van de Croky Cup. Standard liet... [naar artikel]

2. Standard makkelijk langs amateurs van Rebecq, ook Essevee en Kortrijk door - Union klopt Westerlo na strafschoppen (04/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

3. MULTILIVE CROKY CUP. Standard makkelijk langs amateurs van Rebecq, ook Essevee en Kortrijk door - Verlengingen in Union-Westerlo (04/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

4. Moeskroen pas na strafschoppen voorbij amateurs van Dessel in Beker van België (20/09/2016 - Het Belang van Limburg)

Na Club Brugge is ook Moeskroen al zeker van een plaatsje in de 1/8e finales van de Croky Cup, al kostte dat bloed, zweet en tranen bij de Henegouwers. De geplaagde coach Glen De Boeck haalde opgelucht adem na een zege na strafschoppen op het veld van Dessel, de leider in de eerste amateurklasse. De Kempenaars waren de betere in het spel maar botsten op de efficiënte Henegouwers. Pas in de slotseconden van de reguliere speeltijd konden ze nog verlengingen afdwingen:2-2. Daarin kwam Moeskroen opnieuw op voorsprong maar opnieuw kwam Dessel langszij: 3-3 en strafschoppen. In de penaltyreeks won Moeskroen met 7-8. [naar artikel]

5. Door het oog van de naald! Amateurs van Knokke stunten bijna opnieuw, maar OHL mag na strafschoppen alsnog naar de kwartfinales (07/12/2023 - Het Belang van Limburg)

“De beker zullen we nooit winnen”, zei de Knokse trainer Jannes Tant in de aanloop naar de match tegen OHL. Zijn ploeg was er nochtans dicht bij. Knokke dwong net als een dikke maand geleden tegen KV Mechelen verlengingen en strafschoppen af tegen een beschamend zwak OHL, maar een nieuwe stunt zat er niet in na twee gemiste strafschoppen. De droomderby tegen Club Brugge zal voor een andere keer zijn. [naar artikel]

6. MULTILIVE CROKY CUP. Standard heeft zaakjes op orde tegen amateurs van Rebecq - Kortrijk in drie minuten van 0-1 naar 2-1 (04/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

Naast KV Oostende - Club Brugge en Charleroi - AA Gent zijn er vanavond nog vier wedstrijden in de achtste finales van de Croky Cup. Ze begonnen... [naar artikel]

7. LIVE. Strafschoppen bepalen over winst en verlies in Kortrijk-Standard (09/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Achtste finales Croky Cup • Aftrap: 20u45 • Guldensporenstadion • Kortrijk en Standard klopten in de vorige ronde respectievelijk Lommel en Seraing [naar artikel]

8. Standard na verlengingen en strafschoppen voorbij Kortrijk naar kwartfinale Croky Cup (09/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

Na Cercle heeft ook Standard zich geplaatst voor de kwartfinales van de Croky Cup. De Rouches hadden op de schaatsbaan in Kortrijk verlengingen en strafschoppen nodig, maar klaarden uiteindelijk toch de klus. [naar artikel]

9. Woede bij ‘Super Atalanta’ na makkelijk gegeven strafschoppen: “Laten we onze armen eraf snijden” (12/07/2020 - Het Laatste Nieuws)

Lang leek het erop dat Atalanta, met Rode Duivel Timothy Castagne 90 minuten tussen de lijnen, de Italiaanse titelstrijd zou reanimeren door... [naar artikel]