Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

LIVE. Pech voor Lukaku: eerst wordt zijn assist voor 0-2 afgekeurd, erna wordt zijn kopbal op lijn gered

15/12/2019 - 21:35
"• Serie A • Speeldag 16 • Stadio Artemio Franchi • Aftrap: 20u45"

Gerelateerde krantenkoppen:

1. LIVE. Pech voor Lukaku: eerst wordt zijn assist voor 0-2 afgekeurd, erna wordt zijn kopbal op lijn gered (15/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Serie A • Speeldag 16 • Stadio Artemio Franchi • Aftrap: 20u45 [naar artikel]


2. LIVE. Pech voor Lukaku: eerst wordt assist voor 0-2 afgekeurd, erna wordt zijn kopbal op lijn gered (15/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Serie A • Speeldag 16 • Stadio Artemio Franchi • Aftrap: 20u45 [naar artikel]


3. LIVE SALERNITANA-INTER. Bedrijvige Lukaku ziet kopbal gered worden, ‘Big Rom’ wel al goed voor assist (07/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Inter gaat deze namiddag op bezoek bij Salernitana. Drie dagen nadat Romelu Lukaku het slachtoffer werd van racistische gezangen in Juventus, staat hij in de basis. De Rode Duivel gaf de assist voor de 0-1 van Gosens. [naar artikel]


4. LIVE GROEP B. Yorbe Vertessen juicht in Sevilla: via eerst zijn kopbal en dan assist gaat PSV van 2-0 naar 2-3! (29/11/2023 - Het Laatste Nieuws)

In groep B van de Champions League heeft Yorbe Vertessen zich gekroond tot de gevierde man bij PSV. Sevilla klom net na de pauze op 2-0, maar na de heerlijke aansluitingstreffer van Saibari ontbond onze landgenoot zijn duivels. Hij zag zijn kopbal via Gudelj in doel gaan (2-2) en in de slotfase leverde de aanvaller de perfecte assist voor de 2-3. Als Arsenal later op de avond van RC Lens wint, is PSV zeker van de achtste finale van het kampioenenbal. Volg alle actie op de voet in onze liveblog! [naar artikel]


5. Eerst afgekeurd, dan goedgekeurd en uiteindelijk tóch afgekeurd: de goal van Okereke die niet doorging waarna de poppen aan het dansen gingen (04/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

Gekker moet het niet meer worden. Standard kegelde Club Brugge uit de Croky Cup, maar er zal vooral nagekaart worden over de afgekeurde gelijkmaker van blauw-zwart in het slot. Scheidsrechter Nathan Verboomen en z’n assistenten keurden eerst de gelijkmaker van Okereke af, dan weer goed en uiteindelijk tóch af. De reden? De opgerukte Simon Mignolet zou het leer met de arm beroerd hebben. Een VAR is er niet in de kwartfinales van de beker, bij Club konden ze hun ogen niet geloven... [naar artikel]


6. LIVE. Chelsea ziet opener Loftus-Cheek afgekeurd na lange VAR-interventie, geen assist voor Lukaku (07/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Premier League • Aftrap: 16u • Stamford Bridge • Chelsea-Wolverhampton [naar artikel]


7. VIDEO. Jong Genk-doelman ligt met kopbal aan basis van late gelijkmaker, maar die wordt (terecht?) afgekeurd (29/03/2024 - Het Belang van Limburg)

Sensatie in de slotseconden van Beerschot-Jong Genk. Met een kopbal lag de mee opgerukte doelman Mike Penders aan de basis van de Genkse gelijkmaker, maar de goal van Akpan werd afgekeurd voor buitenspel. Jong Genk verloor zo met 1-0 van de leider, maar kan zaterdag zeker zijn van het behoud als Seraing niet wint van Oostende. [naar artikel]


8. LIVE: Westerlo op voorsprong na een mooie kopbal van Tagir, doelpunt van OHL-spits Brunes afgekeurd (23/04/2024 - Sporza)

De kemphanen van Westerlo ontvangen vanavond OH Leuven voor de laatste match van de heenronde in de Conference Play-offs. Het is de opener van de midweekspeeldag, dit weekend moeten beide teams weer aan de bak. Volg alle actie vanaf 20.30 uur op de voet in onze liveblog! [naar artikel]


9. LIVE ANDERLECHT-AZ. 1-0 voor paars-wit! Murillo zet thuisploeg op voorsprong na rake kopbal, assist voor Dreyer (13/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Anderlecht neemt het vanavond (21 uur) in de heenwedstrijd van de kwartfinales van de Conference League op tegen AZ Alkmaar. Na een dikke 20 minuten spelen kopte Murillo de thuisploeg op voorsprong na een haarfijne voorzet van Dreyer. Gaan de Brusselaars op hun elan verder en dwingen ze een goede uitgangspositie af? Volg het duel in onderstaande liveblog. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!