Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

‘Air’ Ronaldo scoort na onwaarschijnlijke sprong van 2m56: “De mooiste goal aller tijden”

19/12/2019 - 08:45
"Terwijl alle ogen op de Clásico gericht waren, deed Cristiano Ronaldo gisteren op weergaloze wijze de netten trillen voor Juventus. Een magistrale..."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. ‘Air’ Ronaldo scoort na onwaarschijnlijke sprong van 2m56: “De mooiste goal aller tijden” (19/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

Terwijl alle ogen op de Clásico gericht waren, deed Cristiano Ronaldo gisteren op weergaloze wijze de netten trillen voor Juventus. Een magistrale... [naar artikel]


2. Air Ronaldo: Cristiano scoort winnende treffer na onwaarschijnlijke sprong van 2m56 (18/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

Wat een detente van Cristiano Ronaldo, zijn knieën hingen op de hoogte van het hoofd van Sampdoria-verdediger Nicola Murru. Vlak voor rust zette de... [naar artikel]


3. De sprong vooruit van Rousseau is ook een sprong in het duister (12/09/2020 - De Morgen)

Bart Eeckhout overschouwt de politieke week. [naar artikel]


4. ‘De sprong in de technologie is verantwoordelijk voor de sprong in de verkoop’: waarom steeds meer mensen voor een elektrische fiets gaan (20/03/2022 - De Morgen)

Er is een grote shift naar elektrisch rijden, zien fietshandelaars. De piekende brandstofprijzen voor auto’s geven de e-bike nog een duwtje in de rug. ‘De sprong in de technologie is verantwoordelijk voor de sprong in de verkoop.’ [naar artikel]


5. MULTILIVE buitenland: Onwaarschijnlijke comeback Bayern - Ronaldo trapt Real op voorsprong (27/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

[naar artikel]


6. MULTILIVE buitenland: Onwaarschijnlijke comeback Bayern - Ronaldo trapt Real op voorsprong, ook PSG aan zet (27/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

[naar artikel]


7. Ronaldo onwaarschijnlijke held in dolle slotfase tegen Egypte, geen winnaar tussen Duitsland en Spanje (23/03/2018 - Het Belang van Limburg)

In afwachting van het oefenduel van het oefenduel van de Rode Duivels, komende dinsdag, werden er ook op vrijdag heel wat oefenwedstrijden afgewerkt. Zo won Portugal met 2-1 van Egypte, na een onwaarschijnlijke slotfase. Mohamed Salah - wie anders - had Egypte op voorsprong gebracht, maar Cristiano Ronaldo sloeg in het slot nog twee keer genadeloos toe: 2-1. In de oefeninterland tussen Duitsland en Spanje was er geen winnaar. [naar artikel]


8. KIJK. Als zelfs de commentator begint te zingen: Cristiano Ronaldo pakt uit met onwaarschijnlijke lob (24/11/2023 - Het Laatste Nieuws)

Ook op zijn 38ste blijft Cristiano Ronaldo aan de lopende band scoren. Tegen Al-Akhdood maakte de Portugees zijn 14de en 15de competitiedoelpunt van het seizoen. Vooral de tweede was een pareltje: vanop een meter of 25 legde hij de bal in een enorme boog in doel. [naar artikel]


9. KIJK. Als zelfs de commentator ervan begint te zingen: Cristiano Ronaldo pakt uit met onwaarschijnlijke lob (24/11/2023 - Het Laatste Nieuws)

Ook op zijn 38ste blijft Cristiano Ronaldo aan de lopende band scoren. Tegen Al-Akhdood maakte de Portugees zijn 14de en 15de competitiedoelpunt van het seizoen. Vooral de tweede was een pareltje: vanop een meter of 25 legde hij de bal in een enorme boog in doel. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!