22/12/2019 - 15:29
"Het was niet de namiddag van Percy Tau. De 25-jarige Zuid-Afrikaan, die in de openingsfase weinig klaar kreeg, werd na amper 35 minuten naar de..."

1. Wedstrijd om snel te vergeten voor Tau : Clement haalt Zuid-Afrikaan na amper 35 minuten naar de kant (22/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

Het was niet de namiddag van Percy Tau. De 25-jarige Zuid-Afrikaan, die in de openingsfase weinig klaar kreeg, werd na amper 35 minuten naar de... [naar artikel]

2. Clement voor 1e wedstrijd als T1: "6 weken naar deze wedstrijd toegewerkt" (29/07/2017 - Sporza)

Racing Genk opent het nieuwe seizoen met een thuiswedstrijd tegen Waasland-Beveren. Bij de bezoekers staat Philippe Clement voor zijn eerste wedstrijd als hoofdcoach. [naar artikel]

3. Anderlecht-Club RETRO (#3): de afgang onder Clement, de omstreden penalty van Gillet en de match die Odoi snel wilde vergeten (03/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

9 september 1999: van die dag is het geleden dat Club Brugge in competitieverband nog een keertje kon winnen op het veld van aartsrivaal Anderlecht... [naar artikel]

4. FOTO. Fans Waasland-Beveren zijn Clement nog niet vergeten (03/03/2018 - Het Belang van Limburg)

Dat de terugkeer van Philippe Clement naar de Freethiel niet onopgemerkt zou voorbijgaan, hadden we al voorspeld. De supporters van Waasland-Beveren lieten bij het begin van de thuismatch tegen KRC Genk meteen van zich horen. Ze verwelkomden Clement, die in december na amper zeven maanden het Waasland verruilde voor Limburg, met een niet mis te verstaan spandoek: “Welkom… Judas”. [naar artikel]

5. Philippe Clement en Monaco mogen Champions League definitief vergeten na nederlaag tegen Lyon (19/05/2023 - Het Belang van Limburg)

Het Monaco van Philippe Clement mag Champions League-voetbal definitief op haar buik schrijven. De Monagasken gingen vrijdagavond met 3-1 de boot in bij Lyon, waardoor de derde plaats en het bijhorende CL-ticket niet meer mogelijk zijn. [naar artikel]

6. Philippe Clement kan niet winnen in eerste wedstrijd met KRC Genk (23/12/2017 - Het Belang van Limburg)

Philippe Clement heeft zijn eerste wedstrijd als coach van KRC Genk niet kunnen winnen van KV Kortrijk. In de allerlaatste seconde maakte Chevalier de 2-3 in de Luminus Arena. [naar artikel]

7. ANALYSE. "De wedstrijd tussen Philippe Clement en zijn vorige werkgever werd op subtiele wijze beslecht in het voordeel van de gastheren" (05/03/2018 - Het Belang van Limburg)

Kansarme wedstrijd, die - niet toevallig - in Genks voordeel beslist werd op een stilstaande fase. Resultaat: de Limburgers zitten in play-off 1, de Waaslanders mogen play-off 2 gaan voorbereiden. [naar artikel]

8. Philippe Clement op zijn hoede voor Poznan: "Geen domme wedstrijd spelen" (08/08/2018 - Het Laatste Nieuws)

RC Genk neemt het morgenavond in de derde voorronde van de Europa League op tegen het Poolse Lech Poznan. Trainer Philippe Clement is op zijn hoede... [naar artikel]

9. Philippe Clement maakt selectie voor wedstrijd tegen Zulte Waregem bekend (28/09/2018 - Het Belang van Limburg)

KRC Genk ontvangt zaterdagavond Zulte Waregem. Op de onfortuinlijke Vladimir Screciu (enkelbreuk) na beschikt Philippe Clement over een volledig fitte kern. Dat wil zeggen dat enkele spelers de wedstrijd vanop de tribunes zullen moeten volgen. Morgen zijn dat Rubin Seigers, Jakub Piotrowski, Edon Zhegrova en Ivan Fiolic. [naar artikel]

10. Philippe Clement waarschuwt Genk voor cruciale wedstrijd: “We zijn er nog niet, enkel kwalificatie telt” (12/12/2018 - Het Belang van Limburg)

Racing Genk staat aan de vooravond van het beslissende duel tegen het Noorse Sarpsborg, donderdagavond (18u55) op de slotspeeldag in groep I van de Europa League. [naar artikel]