Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Donald Trump rolt met de spierballen en stuurt 52 straaljagers de lucht in

07/01/2020 - 13:58
"Machtsvertoon. Dat was de reden waarom het Amerikaanse leger maandag kort na elkaar 52 straaljagers liet opstijgen vanop een militaire basis in Utah. Niet toevallig is 52 ook het aantal sites in Iran dat de Verenigde Staten hebben geïdentificeerd als mogelijk doelwit in het geval dat Iran haar belofte van wraak voor de dood van generaal Qassem Soleimani zou nakomen."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Donald Trump rolt met de spierballen en stuurt 52 straaljagers de lucht in (07/01/2020 - Het Belang van Limburg)

Machtsvertoon. Dat was de reden waarom het Amerikaanse leger maandag kort na elkaar 52 straaljagers liet opstijgen vanop een militaire basis in Utah. Niet toevallig is 52 ook het aantal sites in Iran dat de Verenigde Staten hebben geïdentificeerd als mogelijk doelwit in het geval dat Iran haar belofte van wraak voor de dood van generaal Qassem Soleimani zou nakomen. [naar artikel]


2. China laat spierballen zien en stuurt marineschepen en gevechtsvliegtuigen richting Taiwan (10/08/2023 - Het Laatste Nieuws)

China heeft een grote groep gevechtsvliegtuigen en enkele marineschepen in de richting van Taiwan gestuurd. Dat maakte het Taiwanese ministerie van Defensie donderdag bekend. Daarmee voert het land de druk op Taiwan, dat het als een afvallige provincie ziet, verder op. [naar artikel]


3. Noord-Korea lanceert weer raket en stuurt straaljagers naar grens (13/10/2022 - Het Laatste Nieuws)

Noord-Korea heeft opnieuw een ballistische raket afgevuurd, melden de strijdkrachten van Zuid-Korea. Die belandde in de nacht van donderdag op vrijdag (lokale tijd) in de Japanse Zee. Wat voor raket het precies was, is nog onduidelijk. Volgens Japan zijn er meerdere raketten afgevuurd. [naar artikel]


4. Live - Polen stuurt als eerste land straaljagers naar Oekraïne • Verenigde Staten geven beelden vrij van botsing Russisch gevechtsvliegtuig (16/03/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


5. Polen stuurt “binnen paar dagen” als eerste land vier straaljagers naar Oekraïne (16/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

Polen gaat als eerste land straaljagers leveren aan Oekraïne om te helpen in de strijd tegen de Russen. “Binnen een paar dagen sturen we, als ik het me goed herinner, vier gevechtsklare toestellen naar Oekraïne”, zei president Andrzej Duda donderdag op een persconferentie. [naar artikel]


6. Live - Polen stuurt als eerste land straaljagers naar Oekraïne • Oekraïne en China voeren gesprek op hoog diplomatiek niveau (16/03/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


7. Live - Ook Slovakije stuurt straaljagers naar Oekraïne • ‘Zelfs lokale offensieven komen in het gedrang voor Russisch leger’ (17/03/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


8. Live - Ook Slowakije stuurt straaljagers naar Oekraïne • ‘Russische gevechtskracht zo uitgeput dat zelfs lokale offensieven niet houdbaar zijn’ (17/03/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


9. Live - Na Polen stuurt ook Slowakije straaljagers naar Oekraïne • Rusland zegt gevechtsvliegtuigen te zullen ‘vernietigen’ (17/03/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


10. Live - Na Polen stuurt ook Slowakije straaljagers naar Oekraïne, Rusland wil ze allemaal ‘vernietigen’ (17/03/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!