Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
BusinessAM

BIZAR. Durf jij een hapje te nemen van DEZE pizza?

14/01/2020 - 06:31
" Ananas op een pizza is als kaas met choco op een boterham: niet oké. Een Deens restaurant trekt zich er niets van aan en gaat nu zelfs een stap verder: de kok creëerde een nieuwe pizza met kiwi als topping. Smakelijk? Een toerist plaatste een foto op Twitter, waarop te zien is hoe haar pizza […] Het bericht BIZAR. Durf jij een hapje te nemen van DEZE pizza? verscheen eerst op Metro."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. BIZAR. Durf jij een hapje te nemen van DEZE pizza? (14/01/2020 - Metro)

Ananas op een pizza is als kaas met choco op een boterham: niet oké. Een Deens restaurant trekt zich er niets van aan en gaat nu zelfs een stap verder: de kok creëerde een nieuwe pizza met kiwi als topping. Smakelijk? Een toerist plaatste een foto op Twitter, waarop te zien is hoe haar pizza […] Het bericht BIZAR. Durf jij een hapje te nemen van DEZE pizza? verscheen eerst op Metro. [naar artikel]


2. Een hapje minder voor een hapje meer: zo werkt ‘het traagste dieet ter wereld’ (12/01/2023 - Het Belang van Limburg)

Op een vrijdag de dertiende is het voor bijgelovige types sowieso opletten geblazen, maar dit jaar is de kans net iets groter dat tegenslag je treft. De tweede vrijdag van 2023 staat namelijk ook bekend als quitter’s day: de dag waarop je o zo gemeende goede voornemens sneuvelen. Geen paniek voor wie dat ene dieet al opgeeft: nu is het uitgelezen moment om te beginnen met het traagste dieet ter wereld. “We maken geen sexy beloftes, maar de kilo’s die je kwijtspeelt, blijven wel weg”, aldus de dames erachter. [naar artikel]


3. “Een goede pizza telt maar drie tot vier ingrediënten”: 5 pizza-chefs over de perfecte pizza (20/02/2022 - Het Laatste Nieuws)

Een klassieker zoals pizza is altijd een succesnummer wanneer je haar op het menu zet. Toch kun je niet élke pizza zomaar ‘pizza’ noemen. Het exemplaar moet eerst aan een paar voorwaarden voldoen. 5 pizza-experten verzamelen alle musthaves voor het comfortfood en verklappen hoe je best zelf aan de slag gaat met deeg en beleg. En schuif je die dan in een houtoven of gasoven? ”Een pizza moet een perfecte mix van korst en beleg zijn, je moet alles kunnen proeven.” [naar artikel]


4. “Een goede pizza telt maar drie tot vier ingrediënten”: 5 pizza-chefs over hoe je de perfecte pizza maakt (20/02/2022 - Het Laatste Nieuws)

Een klassieker zoals pizza is altijd een succesnummer wanneer je haar op het menu zet. Toch kun je niet élke pizza zomaar ‘pizza’ noemen. Het exemplaar moet eerst aan een paar voorwaarden voldoen. 5 pizza-chefs verzamelen alle musthaves voor het comfortfood en verklappen hoe je best zelf aan de slag gaat met deeg en beleg. En schuif je die dan in een houtoven of gasoven? ”Een pizza moet een perfecte mix van korst en beleg zijn, je moet alles kunnen proeven.” [naar artikel]


5. Beer eet hapje pizza mee op restaurant (09/08/2018 - Metro)

Ook beren hebben af en toe zin in pizza. Dat beseffen de bezoekers van een Amerikaans pizzarestaurant maar al te goed nadat er een beer uit het struikgewas op hun terras klauterde. Het dier klom over een hek om een stuk pizza mee te eten. De klanten van Howard’s Steakhouse schrokken zich rot toen er […] Het bericht Beer eet hapje pizza mee op restaurant verscheen eerst op Metro. [naar artikel]


6. Sarah Claerhout: Durf denken en durf de politiek in de achterkamer af te schaffen (04/04/2019 - De Morgen)

[naar artikel]


7. MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez: ‘Ja, ik durf voluit te gaan. Maar nooit zonder eerst na te denken. Het klopt dat ik op de grens durf gaan, maar nooit erover’ (13/08/2020 - De Morgen)

Van ongeleid projectiel tot saboteur van elke poging een regering te vormen. Georges-Louis Bouchez (MR) is de stereotypen over zijn persoon beu. ‘Vlaamse kranten lezen, het pikte soms.’ [naar artikel]


8. MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez: “Ja, ik durf voluit te gaan. Maar nooit zonder eerst na te denken. Het klopt dat ik op de grens durf gaan, maar nooit erover” (14/08/2020 - Het Laatste Nieuws)

Van ongeleid projectiel tot saboteur van elke poging een regering te vormen. Georges-Louis Bouchez (MR) is de stereotypen over zijn persoon beu.... [naar artikel]


9. Jo Lernout zoekt opnieuw miljoenen en investeerders: “Dat ik dat godverdomme nog durf? Wel ja, ik durf dat” (22/10/2021 - Het Nieuwsblad)

“Ik weet dat mensen denken: Hoe durft die gast terug te komen en investeerders te zoeken? Geld te vragen na alles wat er gebeurde? Ik durf dat inderdaad. Me wegsteken kon ook, maar ik ben geen schijtgans.” Jo Lernout (73) is na een lang verblijf in de Filipijnen terug in het land. Met plannen. Rond spraaktechnologie. Maar zonder Pol Hauspie (70). “We hebben een duidelijke afspraak.” [naar artikel]


10. Uitvinder pizza Hawai (de pizza met ananas) is overleden (10/06/2017 - De Redactie)

De Griek Sam Panopoulos was in de jaren 60 jong en experimenteerde erop los in de keuken. Voor de "fun" legde hij ananas op tomatensaus. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!