"• 18de speeldag Bundesliga • Aftrap: 15u30 • WWK ARENA • Dortmund staat vierde, Augsburg tiende"

1. LIVE. Wat een debuut! Haaland scoort meteen twee keer, Thorgan Hazard geeft hem een assist (18/01/2020 - Het Laatste Nieuws)

• 18de speeldag Bundesliga • Aftrap: 15u30 • WWK ARENA • Dortmund staat vierde, Augsburg tiende [naar artikel]

2. LIVE. Wat een debuut! Haaland scoort meteen een hattrick bij zijn debuut voor Dortmund (18/01/2020 - Het Laatste Nieuws)

3. Heersende Haaland voert onemanshow op: twee goals en drie assists in ruime zege tegen Frankfurt, ook Thorgan Hazard scoort (14/08/2021 - Het Laatste Nieuws)

Erling Haaland, dames en heren. Het Noorse fenomeen maakte twee doelpunten en gaf drie assists in de 5-2-overwinning van Borussia Dortmund tegen Eintracht Frankfurt. Alsjeblieft. Ook Rode Duivel Thorgan Hazard scoorde. [naar artikel]

4. Thorgan Hazard scoort bij debuut voor PSV, dat dubbele voorsprong te grabbel gooit tegen Feyenoord (05/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

PSV heeft zondagnamiddag een dubbele bonus te grabbel gegooid in de Eredivisie. De Eindhovenaren slikten diep in de toegevoegde tijd de gelijkmaker op het veld van koploper Feyenoord: 2-2. [naar artikel]

5. Haaland (19 jaar en 58 dagen) scoort drie keer in één helft bij zijn CL-debuut. Hoe straf is dat? (17/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

Pijnlijke avond voor Racing Genk in Salzburg. De hoofdverantwoordelijke daarvoor was Erling Haaland, die met drie goals een groot aandeel had in de... [naar artikel]

6. Genk-killer Haaland scoort hattrick in 23 minuten bij debuut voor Dortmund (18/01/2020 - Het Belang van Limburg)

Borussia Dortmund is de terugronde in de Bundesliga begonnen met een zege. Die Borussen moesten er wel voor knokken, want het kwam tot twee keer toe op een achterstand van twee doelpunten bij Augsburg. Uiteindelijk werd er met 3-5 gewonnen. Thorgan Hazard gaf twee assists en Axel Witsel vierde zijn terugkeer na een neusbreuk, maar alle aandacht ging naar nieuwkomer Erling Haaland: het Noorse toptalent viel in na 56 minuten en scoorde meteen een hattrick. Haaland lukte in de groepsfase van de Champions League ook al een hattrick tegen KRC Genk [naar artikel]

7. Meteen zijn stempel gedrukt: Luis Suárez scoort meteen twee keer bij debuut voor Atlético Madrid (27/09/2020 - Het Laatste Nieuws)

Wat een binnenkomer. Amper 15 minuten had Luis Suárez nodig om zijn eerste voor Atlético Madrid tegen de touwen te jagen. Enkele minuten later... [naar artikel]

8. Haaland scoort wereldgoal, Doku dribbelt zich in 10 minuten naar record, Openda scoort en maakt ruzie (08/11/2023 - Het Laatste Nieuws)

Manchester City is al zeker van een plaats in de achtste finales van de Champions League. Met invaller Doku gingen ze bijzonder vlot voorbij Rode Ster Belgrado. Erling Haaland (2x) en Phil Foden zorgden voor de doelpunten. Ook Loïs Openda en Leipzig zijn al zeker van de eindronde na een 1-2-overwinning op het veld van Young Boys. Openda was trefzeker en scoorde z’n tweede Champions League-doelpunt. [naar artikel]

9. Wat een zwabberbal en broedermoment! Thorgan Hazard scoort heerlijk en viert meteen met Eden (27/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

Geen beter moment om toe te slaan. Thorgan Hazard, vlak voor de pauze, met een heerlijk effectzwanger schot. Rui Patricio die zich verkeek, het stapje naar rechts verkeerd. 1-0 voor België na een zenuwslopende eerste helft en meteen ook de eindstand. “In zo’n matchen moet je gewoon je kans gaan. De doelman verwachtte hem in de andere hoek. Ik ben blij te kunnen scoren”, reageerde hij kort na de match bij Sporza. [naar artikel]

10. Wat een zwabberbal en broedermoment! Thorgan Hazard scoort heerlijk en viert meteen met Eden: “Belangrijkse goal uit m'n carrière” (28/06/2021 - Het Laatste Nieuws)

Geen beter moment om toe te slaan. Thorgan Hazard, vlak voor de pauze, met een heerlijk effectzwanger schot. Rui Patricio die zich verkeek, het stapje naar rechts verkeerd. 1-0 voor België na een zenuwslopende eerste helft en meteen ook de eindstand. “In zo’n matchen moet je gewoon je kans gaan. De doelman verwachtte hem in de andere hoek. Ik ben blij te kunnen scoren”, reageerde hij na de match. [naar artikel]