LIVE. Tapt Essevee na rust uit een ander vaatje? Genk virtueel in top zes

19/01/2020 - 21:06
"• Luminus Arena (20u) • Ref: Alexandre Boucaut • Genk na blessure Vandevoordt met Coucke in doel • Dury kan op volledig fitte kern rekenen"

1. LIVE. Tapt Essevee na rust uit een ander vaatje? Genk virtueel in top zes (19/01/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Luminus Arena (20u) • Ref: Alexandre Boucaut • Genk na blessure Vandevoordt met Coucke in doel • Dury kan op volledig fitte kern rekenen [naar artikel]

2. LIVE: Sterk Cercle virtueel in 1A, tapt Beerschot Wilrijk na rust uit een ander vaatje? (2-0) (10/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

Stadion: Jan Breydel Aftrap: 20u Ref: Alexandre Boucaut Cruciale terugmatch voor promotie naar 1A [naar artikel]

3. LIVE: Sterk Cercle virtueel in 1A, tapt Beerschot Wilrijk in tweede helft uit ander vaatje? (2-0) (10/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

Stadion: Jan Breydel Ref: Alexandre Boucaut Cercle aan rust op voorsprong na doelpunten van Mercier en Crysan Beerschot Wilrijk moet nu scoren [naar artikel]

4. LIVE: Na 45 minuten nog steeds brilscore op Daknam, wie tapt uit ander vaatje in tweede helft? (0-0) (26/12/2017 - Het Laatste Nieuws)

21ste speeldag Jupiler Pro League Stadion: Daknam Ref: Sébastien Delferière Lokeren won vorige week op Antwerp, KV Mechelen ging kansloos... [naar artikel]

5. LIVE: Charleroi duikt met voorsprong kleedkamers in na goal Fall: Gent moet uit ander vaatje tappen na rust (1-0) (22/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

AA Gent begon als een wervelwind aan play-off 1, maar inmiddels loopt het een pak minder vlot bij de Buffalo's. De trip naar Charleroi komt dus... [naar artikel]

6. LIVE. Verwent Club ook na rust de fans of tapt Eupen uit ander vaatje? (29/07/2018 - Het Laatste Nieuws)

Kampioen Club Brugge begint de nieuwe competitie met een op papier makkelijke thuiswedstrijd tegen Eupen. Blauw-zwart kon zijn voornaamste... [naar artikel]

7. LIVE. City is heer en meester in eigen huis, United zal in tweede helft uit ander vaatje moeten tappen (1-0) (11/11/2018 - Het Laatste Nieuws)

8. LIVE. Tapt Club na rust uit ander vaatje? Lokeren speelde in eerste helft aardig mee (27/12/2018 - Het Laatste Nieuws)

• 21ste speeldag • Daknam • Club voort op goede elan? • Lokeren helemaal onderin [naar artikel]

9. LIVE. Kortrijk mist twee wenkende kansen op dubbele voorsprong, Standard moet dringend uit ander vaatje gaan tappen (19/01/2019 - Het Laatste Nieuws)

• 22ste speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 18u • Stadion: Sclessin • Standard staat vierde, Kortrijk prijkt op een negende stek [naar artikel]