BusinessAM

Belgen in het buitenland – Matz Sels wint met Straatsburg van Monaco

25/01/2020 - 23:31
" Straatsburg, met Matz Sels in doel, heeft zaterdag op de 21e speeldag in de Ligue 1 met 1-3 gewonnen van AS Monaco. In de eerste helft bracht Ajourque (40.) de uitploeg op voorsprong. In de tweede helft verdubbelde Thomasson (66.) de score. Voormalig KV Kortrijk- en AA Gent-verdediger Stefan Mitrovic (74.) kopte de 0-3 op […] Het bericht Belgen in het buitenland – Matz Sels wint met Straatsburg van Monaco verscheen eerst op Metro."

1. Belgen in het buitenland – Matz Sels wint met Straatsburg van Monaco (25/01/2020 - Metro)

Straatsburg, met Matz Sels in doel, heeft zaterdag op de 21e speeldag in de Ligue 1 met 1-3 gewonnen van AS Monaco. In de eerste helft bracht Ajourque (40.) de uitploeg op voorsprong. In de tweede helft verdubbelde Thomasson (66.) de score. Voormalig KV Kortrijk- en AA Gent-verdediger Stefan Mitrovic (74.) kopte de 0-3 op […] Het bericht Belgen in het buitenland – Matz Sels wint met Straatsburg van Monaco verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

2. Belgen in het buitenland – PSG, zonder Meunier, schakelt Straatsburg van Matz Sels uit in Franse beker (23/01/2019 - Metro)

Paris Saint-Germain heeft zich woensdag geplaatst voor de achtste finales van de Coupe de France. Het won met 2-0 van Straatsburg, maar zag wel steraanvaller Neymar geblesseerd uitvallen. Thomas Meunier bleef op de bank bij de Parijzenaars, Matz Sels stond onder de lat bij de bezoekers. Het eerste doelpunt kwam al na vier minuten op […] Het bericht Belgen in het buitenland – PSG, zonder Meunier, schakelt Straatsburg van Matz Sels uit in Franse beker verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

3. Belgen in het buitenland – Matz Sels en Straatsburg geven in laatste minuut zege weg bij Nimes (16/03/2019 - Metro)

Straatsburg heeft zaterdag op de 29e speeldag van de Franse Ligue 1 2-2 gelijkgespeeld bij Nîmes. Mats Sels stond in doel bij de bezoekers, Baptiste Guillaume kwam niet van de bank bij Nîmes. Mothiba (9.) bracht Straatsburg al vroeg op voorsprong, Fofana (53.) bouwde de voorsprong na de rust uit tot 0-2. Lybohy (66.) kon […] Het bericht Belgen in het buitenland – Matz Sels en Straatsburg geven in laatste minuut zege weg bij Nimes verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

4. Belgen in het buitenland – Matz Sels pakt met Straatsburg puntje tegen Marseille (03/05/2019 - Metro)

Straatsburg en Marseille hebben vrijdag 1-1 gelijkgespeeld op de 35e speeldag van de Franse Ligue 1. Matz Sels stond onder de lat bij Straatsburg. Valere Germain (48.) opende net na de rust de score voor Marseille, Kenny Lala (66.) maakte middenin de tweede helft gelijk in de rebound na een gemiste strafschop van Jonas Martin. […] Het bericht Belgen in het buitenland – Matz Sels pakt met Straatsburg puntje tegen Marseille verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

5. Belgen in het buitenland – Neymar bezorgt PSG bij comeback tegen Straatsburg van Matz Sels meteen de drie punten (14/09/2019 - Metro)

Paris Saint-Germain heeft zaterdag op de vijfde speeldag van de Franse Ligue 1 met 1-0 gewonnen van Strasbourg. Neymar, die uit blessure komt en vooral uit een flirt met FC Barcelona, maakte in de blessuretijd het enige doelpunt van de wedstrijd. Zijn eerste treffer was meteen een pareltje: een omhaal vanop een tiental meter. Geen […] Het bericht Belgen in het buitenland – Neymar bezorgt PSG bij comeback tegen Straatsburg van Matz Sels meteen de drie punten verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

6. Belgen in het buitenland – Matz Sels kan met Straatsburg niets sprokkelen tegen Marseille (20/10/2019 - Metro)

Doelman Matz Sels heeft zondagavond met Straatsburg de slotwedstrijd van de tiende speeldag in de Franse Ligue 1 met 2-0 verloren op bezoek bij Olympique Marseille. De Rode Duivel moest zich in het Stade Vélodrome al na drie minuten omdraaien na een treffer van Boubacar Kamara. Diep in de toegevoegde tijd maakte de Nederlandse international […] Het bericht Belgen in het buitenland – Matz Sels kan met Straatsburg niets sprokkelen tegen Marseille verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

7. Duel der Belgen in Ligue 1 levert geen winnaar op: Matz Sels geeft met Straatsburg zege in slotfase weg tegen Reims van Wout Faes (21/08/2022 - Het Belang van Limburg)

Het Straatsburg van Matz Sels heeft alweer niet kunnen winnen in de Ligue 1. In het duel der Belgen incasseerde het in de slotfase nog een gelijkmaker tegen Stade Reims. Het werd 1-1. [naar artikel]

8. Stade Rennes-Belgen verslaan Straatsburg van Matz Sels na vroege rode kaart (01/10/2022 - Het Belang van Limburg)

Stade Rennes heeft Straatsburg zaterdagavond op de negende speeldag van de Ligue 1 de loef afgestoken met 1-3. [naar artikel]