Het klinkt gek, koekjes serveren bij een stukje vis. Maar deze crumble van spek en speculaas is de perfecte toevoeging van zoet, zout en crunch die... [naar artikel]
De Sint is alweer uitgezwaaid, maar niet zonder de fakkel onmiddellijk te hebben doorgegeven aan die volgende pakjesbezorger in zijn rood-witte kostuum. Wil je in je rol van Kerstman dit jaar uitpakken met écht unieke cadeaus onder de boom (en je collega-Sint het nakijken geven)? Ga dan op zoek naar een op maat gemaakt of gepersonaliseerd geschenk. Aan wie niet verder raakt dan sokken of ondergoed, bezorgt HLN Shop personaliseerbare inspiratie in vijfvoud. [naar artikel]
De grote stroompanne die donderdagmorgen grote delen van Ruddervoorde trof, heeft ook voor problemen gezorgd in koekjesfabriek Destrooper-Olivier. Door het wegvallen van de stroom konden de ovens niet meer open, waardoor de bakkende koekjes verbrandden. “Zo’n 100.000 koekjes zijn verloren gegaan”, klinkt het. [naar artikel]
De grote stroompanne die donderdagmorgen grote delen van Ruddervoorde trof, heeft ook problemen veroorzaakt in koekjesfabriek Destrooper-Olivier. Door het wegvallen van de stroom konden de ovens immers niet meer open. [naar artikel]
Wat vind je van deze combinatie? Een zelfgemaakte crumble én een zelfgemaakte frozen yoghurt is heel makkelijk om klaar te maken en is echt niet veel werk. Op de dag van de frozen yoghurt zijn we er van overtuigd dat er geen overschot zal zijn. [naar artikel]
Desserts met appel scoren altijd. En ja, dan is een appeltaart wel leuk, maar bijlange niet zo bijzonder als deze met crumble en mascarpone gevulde... [naar artikel]
Warm, zacht fruit met een krokant, zoet laagje is zo verleidelijk! Een crumble vraagt weinig voorbereiding, je kan er volop mee variëren en het... [naar artikel]
In de winkel springen de rozige rabarberstengels elk jaar opnieuw in het oog en ook de friszure smaak van rabarber is eentje om te onthouden. Rabarbercrumble of -confituur aten we allemaal al wel eens, maar kun je er ook andere bereidingen mee maken? “Het is zowel lekker in zoete als hartige gerechten", licht chef Michael Yates van restaurant Sail & Anchor toe. Hij deelt tips én exclusieve recepten om zelf met rabarber te experimenteren. [naar artikel]
Pure en eenvoudige gerechten, daar wil Pascale Naessens ons mee inspireren. “En zo word je gezonder, waardoor je meer energie krijgt, weerbaarder bent en gelukkiger wordt.” [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.