BusinessAM

Croky Cup – Penaltygoal Refaelov volstaat voor finale Antwerp-Club Brugge

06/02/2020 - 23:16
" Antwerp heeft zich donderdag ten koste van KV Kortrijk voor de vierde keer geplaatst voor de finale van de Beker van België. Het werd 0-1 in het Guldensporenstadion, nadat de heenmatch op 1-1 was geëindigd. Lior Refaelov zette in de 36e minuut een strafschop om. In een evenwichtig wedstrijdbegin zorgde Antwerp voor de eerste dreiging […] Het bericht Croky Cup – Penaltygoal Refaelov volstaat voor finale Antwerp-Club Brugge verscheen eerst op Metro."

1. Croky Cup – Penaltygoal Refaelov volstaat voor finale Antwerp-Club Brugge (06/02/2020 - Metro)

Antwerp heeft zich donderdag ten koste van KV Kortrijk voor de vierde keer geplaatst voor de finale van de Beker van België. Het werd 0-1 in het Guldensporenstadion, nadat de heenmatch op 1-1 was geëindigd. Lior Refaelov zette in de 36e minuut een strafschop om. In een evenwichtig wedstrijdbegin zorgde Antwerp voor de eerste dreiging […] Het bericht Croky Cup – Penaltygoal Refaelov volstaat voor finale Antwerp-Club Brugge verscheen eerst op Metro. [naar artikel]

2. Penaltygoal Biglia volstaat niet voor zege voor Lazio (13/02/2017 - Het Laatste Nieuws)

Lazio Roma heeft vanavond nagelaten om naar de vierde plaats te springen in de Serie A. Het team van Simone Inzaghi was in eigen stadion veel [naar artikel]

3. Antwerp sleept in extremis punt uit de brand tegen STVV na penaltygoal Refaelov (22/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

Antwerp is ontsnapt aan een nederlaag op Stayen. De Great Old slikte in minuut 87 de 1-0 na een goal van Suzuki. Maar Refaelov zette de... [naar artikel]

4. Antwerp ontsnapt aan nederlaag op Stayen na penaltygoal Refaelov in 94ste minuut (22/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

Goddeloos. Hoe zou Antwerp het zonder Dieumerci Mbokani doen? De vraag stellen is ze beantwoorden. Bekijk de eindstand en u weet genoeg. De Great... [naar artikel]

5. ‘Goddeloos’ Antwerp ontsnapt aan nederlaag op Stayen na penaltygoal Refaelov in 94ste minuut (22/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

6. Antwerp wint ook tegen OHL met kleinste verschil: doelpunt Refaelov volstaat voor zege (06/01/2019 - Het Laatste Nieuws)

In zijn tweede oefenmatch in evenveel dagen haalde Antwerp het net als tegen Virton met 1-0. Refaelov tekende tegen OHL voor het enige doelpunt van... [naar artikel]

7. Geweldige Messi loodst Argentinië naar WK-finale met penaltygoal en weergaloze assist (13/12/2022 - Het Laatste Nieuws)

In de knalblauwe hemel van Rosario zag je een megashirt van Lionel Messi, dat per helikopter over de mensenzee vloog. Maar niet alleen zijn geboortestad is Messi. Zeker na vanavond is weer heel Argentinië Messi. Geweldige match van ‘de Vlo’ in het Lusail Stadium, gekruid met zijn vijfde goal op dit WK voetbal en een geweldige assist. Metgezel vond hij in Julián Álvarez, die twee keer scoorde. Nog één wedstrijd, zondag tegen de winnaar van Frankrijk - Marokko, scheidt Messi van het absolute godendom. De enige schaduwvlek bijna uitgewist: de WK-triomf. Voor Kroatië werd het de match te veel: 3-0. [naar artikel]

8. Evenaring Belgisch record volstaat voor Coreelman niet voor plaats in finale 200m school (08/12/2016 - Het Laatste Nieuws)

Jonas Coreelman heeft zijn Belgisch record op de 200 meter schoolslag verbeterd op de wereldkampioenschappen kortebaan in het Canadese Windsor. [naar artikel]

9. Winst van Bayern (0-1) volstaat niet: Paris Saint-Germain stoot door naar halve finale Champions League (13/04/2021 - De Morgen)

Paris Saint-Germain en Chelsea hebben zich ten koste van titelverdediger Bayern München en Porto als eerste twee teams geplaatst voor de halve finales van de Champions League. PSG verloor met 0-1 van Bayern en Chelsea delfde met hetzelfde resultaat het onderspit tegen Porto, maar voor beide ploegen volstonden die resultaten dankzij hun zeges van vorige woensdag. [naar artikel]

10. 11-darter volstaat niet: Gerwyn Price houdt Mike De Decker uit finale in Barnsley (04/11/2022 - Het Laatste Nieuws)

Met een stek in de halve finales is Mike De Decker de beste Belg geworden op het Players Championship 29 dartstoernooi (114.500 euro), dat plaatsvond in het Engelse Barnsley. [naar artikel]