09/02/2020 - 23:44
"Wat een comeback. Bij rust stond het Inter van Romelu Lukaku 0-2 in het krijt. In de tweede helft gingen de Nerazzurri erop en erover. ‘Big Rom’..."

1. “Nieuwe koning in Milaan”: Lukaku trefzeker in spectaculaire comebackzege tegen AC Milan (09/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

Wat een comeback. Bij rust stond het Inter van Romelu Lukaku 0-2 in het krijt. In de tweede helft gingen de Nerazzurri erop en erover. ‘Big Rom’... [naar artikel]

2. “Nieuwe koning in Milaan”: Romelu Lukaku trefzeker in spectaculaire comebackzege tegen AC Milan (09/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

3. Lukaku trefzeker in spectaculaire comebackzege tegen AC Milan, Inter nieuwe leider in Serie A (09/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

4. Voet in 4 goals, zelf 2 keer aan kanon: Lukaku bezorgt Inter belangrijke comebackzege (22/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

Zijn waarde weer onderstreept. Twee assists, twee doelpunten. Met een dubbele dubbel bezorgde ‘Big Rom’ Inter na rust de zege. Zijn levenslijn. [naar artikel]

5. Lukaku bezorgt Inter eigenhandig belangrijke comebackzege, maar is ook kritisch: “Een uur lang slecht gespeeld” (22/11/2020 - Het Laatste Nieuws)

Zijn waarde weer onderstreept. Twee assists, twee doelpunten. Met een dubbele dubbel bezorgde ‘Big Rom’ Inter na rust de zege. Zijn levenslijn. In zijn eerste reactie na de wedstrijd toonde Lukaku zich ook kritisch over de prestatie van z'n ploeg: “Vandaag speelden we geen geweldige wedstrijd.” [naar artikel]

6. Van 2-0 naar 2-3: OH Leuven boekt comebackzege tegen Zulte Waregem na penaltydebacle in slotfase (21/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Jupiler Pro League • Zulte Waregem heeft 12 op 12 • Aftrap: 18u45 • Regenboogstadion [naar artikel]

7. Damian Lillard leidt Milwaukee Bucks met 41 punten naar comebackzege tegen LA Clippers (05/03/2024 - Sporza)

Milwaukee heeft voor de zesde keer op rij gewonnen in de NBA. Afgelopen nacht waren de Bucks met 113-106 te sterk voor de LA Clippers. Damian Lillard maakte 41 punten voor Milwaukee, dat in de Eastern Conference zijn tweede plek verstevigt. [naar artikel]

8. LIVE FRANKRIJK-MAROKKO. 1-0 is de ruststand na spectaculaire goal Hernandez, Fransen ontsnapten nog aan even spectaculaire gelijkmaker van El Yamiq (14/12/2022 - Het Laatste Nieuws)

De tweede halve finale van het WK, tussen Frankrijk en Marokko, stelt vooralsnog allerminst teleur! Er was al vroeg de openingsgoal van Theo Hernandez en ook Mbappé en Giroud (2x) waren er voor de Fransen al dicht bij, maar ook de Marokkanen lieten zich allerminst onbetuigd. De beste kans, een spectaculaire omhaal van El Yamiq, spatte uiteen tegen de paal. Hebben de ‘Leeuwen van de Atlas’ meer geluk na de pauze, of eindigt het sprookje in de halve eindstrijd? Volg het hieronder op de voet! [naar artikel]

9. Football Talk. Neymar meteen trefzeker voor Brazilië - Maradona heeft nieuwe job (07/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

Neymar heeft vrijdag bij zijn terugkeer in het Braziliaanse nationale team meteen weer gescoord. Zijn goal volstond voor de Seleçao niet voor winst... [naar artikel]

10. Lukaku trefzeker in ‘Derby della Madonnina’, Inter nieuwe leider na comeback tegen AC Milan (09/02/2020 - Het Laatste Nieuws)