Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
VRT NWS

Maaseikenaar eet élke dag biefstuk met friet: "Soms zelfs twee keer per dag"

19/02/2020 - 11:06
"Gisteren las je nog het verhaal van Rudy Gybels uit Schaffen die élke dag naar de frituur gaat voor een bakje friet. Hub Vermeulen uit Maaseik gaat nog een stapje verder. Hij eet al 37 jaar lang elke dag biéfstuk met friet. “Ik krijg niets anders binnen.""

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Maaseikenaar eet élke dag biefstuk met friet: "Soms zelfs twee keer per dag" (19/02/2020 - VRT NWS)

Gisteren las je nog het verhaal van Rudy Gybels uit Schaffen die élke dag naar de frituur gaat voor een bakje friet. Hub Vermeulen uit Maaseik gaat nog een stapje verder. Hij eet al 37 jaar lang elke dag biéfstuk met friet. “Ik krijg niets anders binnen." [naar artikel]


2. Biefstuk in België de helft goedkoper dan in Frankrijk l Een biefstuk kost in België maar liefst 55,9 procent minder dan in Frankrijk. Dat blijkt uit een studie van het prijzenobservatorium over de prijsvorming van rundvlees. De Belgische consument prof (12/04/2019 - De Morgen)

[naar artikel]


3. Jozef (65) zamelt geld in voor tandimplantaten: "Ik wil pijnvrij biefstuk-friet eten" (10/01/2017 - Het Laatste Nieuws)

Al sinds zijn dertiende sukkelt Jozef Cuyvers (65) uit Neerpelt met zijn gebit. Door de speciale structuur van zijn kaken, tanden en mond past [naar artikel]


4. VIDEO. Een biefstuk friet voor het slapen gaan (12/08/2017 - Het Belang van Limburg)

Om 2 u ’s nachts een entrecote met frieten oppeuzelen, een caloriebom genaamd kapsalon binnen buffelen of een shoarma voor het slapen gaan... De hongerige Hasselaar of feestende veelvraat moet in de provinciehoofdplaats niet met lege maag het bed induiken. Toch komt er half augustus met Butcher Grill & Bar in de Meldertstraat zelfs nog een latenightrestaurant bij. “Omdat Hasselt er nood aan heeft.” Wij namen de voorbije week de proef op de som. Smakelijk! [naar artikel]


5. Onderaan de voedingsdriehoek, maar gepromoot door VLAM: biefstuk-friet (10/10/2017 - VRT NWS)

Een nieuwe campagne van het Vlaams Centrum voor Agro- en Visserijmarketing (VLAM) die biefstuk-friet promoot, is een doorn in het oog van oppositiepartij Groen. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. "Compleet onaanvaardbaar", vindt Bart Caron van Groen, want rood vlees staat helemaal onderaan de nieuwe voedingsdriehoek en frieten vallen er zelfs buiten. Het VLAM en bevoegd minister Joke Schauvliege (CD&V) verdedigen de campagne.  [naar artikel]


6. Hier eet je de lekkerste biefstuk friet (27/01/2018 - Gazet van Antwerpen)

Biefstuk friet, is er iets typischer Belgisch dan dit gerecht? Het lijkt doodsimpel en iedereen maakt het weleens thuis, maar de perfecte steak friet met huisgemaakte mayonaise en een krokant (witloof)slaatje wordt op restaurant een ware zeldzaamheid. [naar artikel]


7. "Koffiekoeken op zaterdagochtend en biefstuk-friet in de namiddag": in het Sportpaleis maakt iedereen zich klaar voor 24 UUR LIVE (11/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

Er klinkt weer muziek in het Sportpaleis. Van muzikanten die soundchecken en technici die de microfoons klaarzetten tot de cateraar die zich over zijn menu buigt. Alles wordt in gereedheid gebracht voor 24 UUR LIVE, de show die de concerttempel morgen en zaterdag doet ontwaken na een winterslaap van één jaar. "We gaan 24 uur knallen en rijden nadien nog zingend naar huis ook. Zó hard hebben wij onze muziek gemist." [naar artikel]


8. "Koffiekoeken op zaterdagochtend en biefstuk-friet in de namiddag": het Sportpaleis maakt zich klaar voor 24 UUR LIVE (11/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

Er klinkt weer muziek in het Sportpaleis. Van muzikanten die soundchecken en technici die de microfoons klaarzetten tot de cateraar die zich over zijn menu buigt. Alles wordt in gereedheid gebracht voor 24 UUR LIVE, de show die de concerttempel morgen en zaterdag doet ontwaken na een winterslaap van één jaar. "We gaan 24 uur knallen en rijden nadien nog zingend naar huis ook. Zó hard hebben wij onze muziek gemist." [naar artikel]


9. Waar eet... arbeidseconoom Stijn Baert (38): “Ik maak er een sport van om de lekkerste biefstuk-friet van het land te spotten” (28/11/2021 - Het Laatste Nieuws)

Is het voor de malse steak, de glimlach van de gastvrouw of het mooie decorum? Elke week tipt een bekende medemens zeven plekken om duimen en vingers van af te likken. Deze week: professor ­arbeidseconomie Stijn Baert (UGent). “Ik ben allesbehalve een fan van zalfjes, mousses en vergeten groenten op mijn bord. Geef mij maar de ‘brute’ Vlaamse keuken. Niets heerlijker dan een restaurant waar je ruikt dat ze hun ­frieten in ossenvet bakken.” [naar artikel]


10. Arbeidseconoom Stijn Baert over de crisis, zichzelf en biefstuk-friet: “Ik probeer hard te zijn voor systemen en mild voor mensen” (03/09/2022 - Gazet van Antwerpen)

Een zomerse middag in Antwerpen. We hebben met professor arbeidseconomie Stijn Baert afgesproken in brasserie Ciro’s, en dat blijkt een populaire plek onder mediafiguren. Op het terras laten Gert Verhulst en Jonas Van Geel zich een flesje Pomerol smaken. Luk Alloo komt er bijzitten, en achterin het restaurant zit Herbert Flack. “Voor Gert Verhulst heb ik veel respect”, zegt Stijn Baert. “Hij doet waar hij goesting in heeft, het plezier straalt ervan af. En ik heb als kind nog de start van Gert en Samson meegemaakt.” Het is Stijn Baert ten voeten uit: hij praat met hetzelfde gemak over het effect van RSZ-kortingen op de tewerkstelling als over FC De Kampioenen. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!