Vanaf donderdag online en vanaf zaterdag 22 februari bij uw krant: Goesting, het gloednieuwe magazine van Het Belang van Limburg vol tips voor genieters. De Goestingredactie heeft er al … goesting in. [naar artikel]
Goesting is op zoek naar fervente fietsers die samen als een groepje vrienden of in clubverband er regelmatig met hun tweewielers op uittrekken in de Limburgse velden. [naar artikel]
Vertel ons op [email protected] wat jou goesting geeft in de feestdagen en welk cadeautje je verkiest (geef ook je adres mee), en wie weet komt onze persoonlijke kerstman jouw kant uit. Bonuspunten voor wie Goesting Magazine volgt op Facebook! [naar artikel]
Goesting in het weekend? Het Belang van Limburg start met een gloednieuw magazine Goesting, boordevol tips voor genieters. Vanaf zaterdag 22 februari bij uw weekendkrant, vanaf donderdag al online. [naar artikel]
De journalisten van Goesting tippen de hele zomer lang hun favoriete plek in de buurt. [naar artikel]
“Ook in set twee bleef Achel scherp. Het speelde met véél grinta en goesting”Het Belang van Limburg24/02/2020 [naar artikel]
De journalisten van Goesting tippen de hele zomer lang hun favoriete plek in de buurt. [naar artikel]
Progeriapatiënt Michiel heeft de ‘Goesting-award 2022’ ontvangen. Het is de derde keer dat Frank Keunen, auteur van het boek ‘Goesting het leven’ deze jaarlijkse prijs uitreikt. [naar artikel]
Marathonloopster Mieke Gorissen uit Diepenbeek is de tweede laureate van de ‘goesting’-award die Diepenbekenaar Frank Keunen jaarlijks uitreikt. “De ‘goesting’-award is in leven geroepen bij de boekvoorstelling ‘goesting het leven’ in september 2021. In dit boek pleit ik er voor om van het woord ‘goesting’ een werkwoord te maken”, zegt auteur Keunen. Stijn Coninx ontving vorig jaar de eerste award. Geïnteresseerden konden vanaf september kandidaten nomineren voor 2021. [naar artikel]
Viktor Verhulst neemt ons mee achter de schermen van de opnames van ‘De Verhulstjes’. Vandaag nemen ze quotes op. De een heeft daar al net iets meer goesting in dan de ander. [naar artikel]
Sigurd Vedal (46) is de CEO achter RichMeetBeautiful.be, de site waar jonge vrouwen in geldnood mannen vinden met centen en goesting. De Noor, in... [naar artikel]
Viktor Verhulst neemt ons mee achter de schermen van de opnames van ‘De Verhulstjes’. Vandaag nemen ze quotes op. De een heeft daar al net iets meer goesting in dan de ander. [naar artikel]
Ieder jaar gaat Goesting Magazine op zoek naar de beste nieuwe restaurants in West- en Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Vlaams-Brabant en Brussel. Uit... [naar artikel]
Nooit gezien in het Vlaamse tv-landschap: Medialaan heeft het creatieve team achter 'Sorry Voor Alles', het kijkcijferkanon van Eén, [naar artikel]
Het gekende restaurant De Goei Goesting in Hasselt sluit de deuren op 12 maart. Dan wordt er voor het laatst eten geserveerd het etablissement van ondernemer Dirk Hendrickx. Zo’n 2 maanden later moet De Goei Goesting opnieuw opengaan, maar met een totaal ander concept. Het voorste gedeelte wordt dan een cocktailbar, annex club. Het achterste gedeelte zal een onderdeel worden van het naastgelegen L’Aperi Vino. [naar artikel]
Tien weken lang deed Goesting een BV-interview op een unieke locatie in Limburg. Check hier onze tips. [naar artikel]
We zijn blij dat we u een cadeau kunnen aanbieden bij de start van 2021, beste lezer: we introduceren zaterdag de vernieuwde bijlages Goesting en Plus. [naar artikel]
Goesting Magazine bekroont ook dit jaar de beste restaurants van elke regio met een Gouden Goesting-trofee. De Boxy-broers zijn de flamboyante [naar artikel]
De Giro moet nog beginnen. Maar Mark Cavendish (36) heeft het moeilijkste al achter de rug. Dik tegen zijn goesting werkte hij zich woensdag door de persconferentie. Zo bekeken komt nu het makkelijke deel: etappewinst. “We hebben Cavendish met de best mogelijke ploeg naar de Giro gestuurd”, aldus ploegleider Wilfried Peeters. [naar artikel]
In de Antwerpse Kloosterstraat opent in september het restaurant ‘Mesa’ de deuren. Een idee van het team achter Tomorrowland, uitgevoerd door één... [naar artikel]
In de bekende Kloosterstraat in Antwerpen opent in het najaar een gloednieuw restaurant, Mesa. Er wordt vooral gefocust op streetfood-gerechtjes uit alle windhoeken en opvallend, het is het team achter Tomorrowland dat de zaak opstart. [naar artikel]
Helmut Lotti trekt dit jaar de Bob-campagne met het liedje Er hoeft maar 1 Bob te zijn. Maar achter het liedje zit een verrassend team. [naar artikel]
Wie zoals Goesting Magazine bij Wim Lybaert op interview mag, krijgt een hele waslijst vragen mee. Vaders willen weten of ze hun tomaten al mogen [naar artikel]
Het was een spannende strijd, de verkiezing van de Gouden Goesting. Tijdens de eerste ronde kozen jullie, de lezers van Goesting, de drie finalisten. Foodie Sven Ornelis nam daarna de zware taak op zich om het finale oordeel te vellen. Dit is zijn verslag. [naar artikel]
Ook in augustus stuurden de lezers van Goesting massaal zomerfoto’s in. Zestien daarvan werden door de Goesting-redactie verkozen en verdienden een plekje op de backcover van ons weekendmagazine. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.