Vlap: “Eupen een zwakke tegenstander? Wij waren gewoon goéd”

23/02/2020 - 22:28
"Een goal en een assist: Michel Vlap beleefde een fijne wedstrijd tegen Eupen. En met hem heel Anderlecht. 6-1. Flashback naar hoe het vroeger was...."

1. Vlap: “Eupen een zwakke tegenstander? Wij waren gewoon goéd” (23/02/2020 - Het Laatste Nieuws)

Een goal en een assist: Michel Vlap beleefde een fijne wedstrijd tegen Eupen. En met hem heel Anderlecht. 6-1. Flashback naar hoe het vroeger was.... [naar artikel]

2. De sterke en zwakke punten van Genk-tegenstander Club Brugge (27/04/2018 - Het Belang van Limburg)

Vanavond staat Racing Genk - Club Brugge op het programma. Kunnen de Limburgers de blauw-zwarten van Ivan Leko nogmaals op de knieën krijgen? Nogmaals, want vijf van de laatste zes duels werden beslecht in het voordeel van Racing. Toch blijft het altijd oppassen voor die dekselse West-Vlamingen. Hieronder lijst Het Belang van Limburg voor u de sterkste en zwakste punten van Club Brugge nog even op. [naar artikel]

3. Hein Vanhaezebrouck onderschat Ierse tegenstander niet: “Shamrock is niét het zwakke broertje” (14/09/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Tweede speeldag Conference League, groep F • Zowel Molde - Gent als Shamrock - Djurgaarden 0-0 • Buffalo’s verloren in play-offs EL van Omonia Nicosia • Stadion: Ghelamco Arena [naar artikel]

4. Hoe Matz Sels en Thomas Meunier er in een zwakke match toch bovenuit staken: “De tegenstander toch op het verkeerde been gezet” (23/03/2024 - Het Belang van Limburg)

De Rode Duivels hadden niet veel uitblinkers in hun rangen, maar sommigen scoorden toch goeie punten. Doelman Matz Sels pakte een penalty, Thomas Meunier viel gretig in en scoorde bijna. Een lesje hoe stop je een strafschop en hoe geef je het goede voorbeeld als aanvoerder. [naar artikel]

5. LIVE RWDM-EUPEN (15u). Eupen-coach Kohfeldt: “Het zou van sportiviteit getuigen als RWDM de tijd gewoon zou laten voorbijgaan” (24/01/2024 - Het Laatste Nieuws)

Om 15u wordt de gestaakte wedstrijd tussen RWDM en Eupen hervat. Het worden vijf van de meest bizarre minuten in de geschiedenis van het Belgische voetbal. De match wordt achter gesloten deuren uitgespeeld. Geeft Eupen zijn 0-1-voorsprong nog uit handen? Volg het hieronder LIVE. [naar artikel]

6. LIVE. Antwerp en Eupen gaan rusten na zwakke eerste helft op de Bosuil (14/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

• 19de speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 18u • Bosuil • Antwerp kan nog niet rekenen op Defour [naar artikel]

7. Antwerp sleept punt uit de brand tegen Eupen na zwakke eerste helft, met dank aan Pius (20/09/2020 - Het Belang van Limburg)

Junior Pius wachtte tot het juiste moment om zijn eerste goal(s) voor Antwerp te maken. Zijn ploeg stevende af op een derde nederlaag, maar de Portugese verdediger zette de scheve situatie na rust enigszins recht. Al schiet de Great Old met een punt weinig op, aangezien alle andere topclubs wél wonnen. [naar artikel]

8. LIVE. Zwakke pot voetbal in Brugge, Eupen houdt halfweg vrij makkelijk de nul tegen inspiratieloos Club (26/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

• 19de speeldag Jupiler Pro League • Jan Breydel • Club voert het klassement aan • Eupen speelde al sinds 6 december niet meer door coronaperikelen [naar artikel]

9. Exit AA Gent in de Beker: zwakke Buffalo’s sneuvelen bij Eupen na snelle goal in tweede helft (03/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

Het pijnlijke seizoen van AA Gent heeft een nieuw dieptepunt bereikt. Am Kehrweg sneuvelde een teleurstellend Gent in de kwartfinale van de Beker. Heris tekende vlak na rust voor het enige doelpunt. [naar artikel]