‘Dadel Kaneel’, ‘Chilipeper Cirtroengras’, ‘Knoflook Gebakken Ui’, om er maar enkele op te noemen, het zijn écht smaken van pindakaas. U kan potjes krijgen in de eerste Belgische vestiging van het Nederlandse De Pindakaaswinkel in het centrum van Antwerpen, een pop-up die zaterdag opende. De echte fans waren er meteen bij. [naar artikel]
‘Dadel Kaneel’, ‘Chilipeper Cirtroengras’, ‘Knoflook Gebakken Ui’, om er maar enkele op te noemen, het zijn écht smaken van pindakaas. U kan potjes krijgen in de eerste Belgische vestiging van het Nederlandse De Pindakaaswinkel in het centrum van Antwerpen, een pop-up die zaterdag opende. De echte fans waren er meteen bij. [naar artikel]
In Nederland vind je vandaag al zeven vestigingen van De Pindakaaswinkel en nu is ook ons land aan de beurt. Het eerste filiaal opent al heel snel de deuren in Antwerpen. [naar artikel]
Pindakaas met chilipeper en citroengras, met witte chocola of toch maar een oer-Hollands potje. Zaterdag opent De Pindakaaswinkel een eerste vestiging in België, in de Wilde Zee in Antwerpen. Klanten kunnen er elf verschillende soorten pindakaas op de kop tikken. “Voorlopig openen we voor twee maanden. Wordt dit een succes, dan blijven we langer”, zegt mede-eigenaar Chiel Spruitenburg. [naar artikel]
Fan van pindakaas? Dan hebben we goed nieuws voor jou. De Pindakaaswinkel opent binnenkort een winkel in Antwerpen. [naar artikel]
In Antwerpen heeft de allereerste pindakaaswinkel van het land de deuren geopend. Met elf verschillende smaken kom je combinaties tegen waar je... [naar artikel]
Van New York tot Kaapstad en van Sydney tot Maastricht zijn bottenbouillonbars een trend. En gisteren opende er ook eentje in Antwerpen. “Bottenbouillon is traditioneel oervoedsel – iets wat het waard is om van generatie op generatie door te geven.” [naar artikel]
Het ‘achterpoortje’. Het is al een hele week voer voor discussie maar daar liggen horecabazen en clubuitbaters niet van wakker. Het wordt naarstig gebruikt en misschien wel misbruikt. Zo ook in de Antwerpse discotheek Red & Blue Cargo Club, dat donderdagavond met trots als eerste discotheek van het land de deuren opende. [naar artikel]
Het ‘achterpoortje’. Het is al een hele week voer voor discussie maar daar liggen horecabazen en clubuitbaters niet van wakker. Het wordt naarstig gebruikt en misschien wel misbruikt. Zo ook in de Antwerpse discotheek Red & Blue Cargo Club, dat donderdagavond met trots als eerste discotheek van het land de deuren opende. [naar artikel]
De sociale woningen in de Antwerpse wijken Luchtbal en Rozemaai worden volgend jaar verwarmd met restwarmte die afkomstig is van het afvalverwerkingsbedrijf Indaver in de haven. Sinds donderdag maakt mouterij Boortmalt al gebruik van deze milieuvriendelijke vorm van energie. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.