"• 28ste speeldag Premier League • Aftrap: 15u • Tottenham Hotspur Stadium • Vertonghen en Alderweireld versus Dendoncker"

1. LIVE. Gretige start van Tottenham tegen Wolverhampton (01/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

• 28ste speeldag Premier League • Aftrap: 15u • Tottenham Hotspur Stadium • Vertonghen en Alderweireld versus Dendoncker [naar artikel]

2. Raphaël Varane bezorgt Manchester United gevleide zege tegen Wolverhampton met Fabio Silva (ex-Anderlecht) als gretige invaller (14/08/2023 - Het Belang van Limburg)

Manchester United heeft het nieuwe seizoen met een zege ingezet. Het kende thuis tegen Wolverhampton een moeilijke avond en lag eigenlijk de hele wedstrijd onder, maar trok finaal toch aan het langste eind: 1-0. [naar artikel]

3. Té gretige Christian Benteke was even iets vergeten bij de aftrap tegen Tottenham... (13/12/2020 - Het Belang van Limburg)

Christian Benteke was bij Crystal Palace erg gretig om te beginnen tegen Tottenham. Zo gretig zelfs dat hij even iets belangrijks vergat bij de aftrap... [naar artikel]

4. LIVE. Wie trekt er aan het langste eind in Tottenham tegen Wolverhampton? (01/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

5. LIVE. Bergwijn schiet Tottenham op voorsprong tegen Wolverhampton (01/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

6. LIVE. Tottenham gaat met een 2-1-voorsprong de rust in tegen strijdvaardig Wolverhampton (01/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

7. LIVE. Wat kan Wolverhampton in de tweede helft tegen Tottenham? (01/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

8. Tottenham scoort al in eerste minuut, maar geeft zege in slot nog uit handen tegen Wolverhampton (27/12/2020 - Het Belang van Limburg)

Tottenham heeft in de laatste Premier League-wedstrijd van het jaar een overwinning in de slotfase nog uit handen gegeven. Na een doelpunt in de eerste minuut leken de Spurs de hele wedstrijd zegezeker, tot Wolverhampton vijf minuten voor tijd nog gelijkmaakte. Bij de thuisploeg ontbrak Leander Dendoncker voor de tweede week op rij met een blessure. [naar artikel]

9. LIVE. Kane zet Tottenham net voor de rust op voorsprong tegen Wolverhampton (16/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Premier League • Aftrap: 15u05 • Tottenham Hotspur Stadium • Wie wint, Alderweireld of Dendoncker? [naar artikel]

10. LIVE. Hojberg zet Tottenham op rozen tegen Wolverhampton (16/05/2021 - Het Laatste Nieuws)