04/03/2020 - 21:00
"De Belgische vrouwenploeg is in Portugal, waar ze drie keer zullen spelen op de Algarve Cup. Acht landen nemen er deel, Duitsland is topfavoriet...."

1. KIJK LIVE. Red Flames starten penaltyreeks nadat ze in slotminuut scoorden tegen tienkoppig Nieuw-Zeeland (04/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

De Belgische vrouwenploeg is in Portugal, waar ze drie keer zullen spelen op de Algarve Cup. Acht landen nemen er deel, Duitsland is topfavoriet.... [naar artikel]

2. Red Flames maken in slotminuut nog gelijk, maar gaan in penaltyreeks met 6-5 onderuit tegen Nieuw-Zeeland (04/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

De Belgische vrouwenploeg heeft haar opener op de Algarve Cup nipt verloren. Nadat de Flames in de slotminuut nog gelijkmaakten via de ingevallen... [naar artikel]

4. Tienkoppig Oostende wint duel om niks: Eupen drukte, maar Ambrose en Albanese scoorden (09/04/2022 - Het Laatste Nieuws)

Voor Eupen en Oostende stond er vanavond niks meer op het spel. Beide ploegen waren voor deze speeldag al zeker van het behoud. Am Kehrweg trok een tienkoppig Oostende aan het langste eind. Duncan kreeg na een halfuur rood, Ambrose schoot zijn ploeg tien minuten later op voorsprong en Albanese maakte de wedstrijd diep in de tweede helft helemaal dood. [naar artikel]

5. KIJK LIVE. Red Flames maken in slotminuut nog gelijk tegen tienkoppig Nieuw-Zeeland, nu penalty’s? (04/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

6. Dylan Vanwelkenhuysen telt tienkoppig Herk FC uit in slotminuut: “Verdiend gewonnen” (18/09/2022 - Het Belang van Limburg)

Een kleine aarzeling in de Herkse defensie zorgde ervoor dat de troepen van coach Meykens met lege handen naar huis mochten. Herk FC speelde een uur lang met tien na de uitsluiting van Claes en schuwde geen inspanning. De hoop om en punt mee te graaien op het veld van een titelkandidaat Zepperen-Brustem werd in de laatste minuut teniet gedaan door spits Dylan Vanwelkenhuysen. [naar artikel]

7. Albanese doelman zet heldenrol in penaltyreeks zelf in met deze gedurfde strafschop (21/07/2016 - Het Laatste Nieuws)

Alban Hoxha zal zich de 20ste juli van 2016 nog lang heugen. De Albanese doelman van Partizani kroonde zich gisteren tot dé penaltyheld voor zijn [naar artikel]

8. Man City mét Denayer vloert Borussia Dortmund na spannende penaltyreeks (28/07/2016 - Het Laatste Nieuws)

Manchester City heeft een oefenwedstrijd op de International Champions Cup in het Chinese Shenzhen tegen de Duitse vicekampioen Borussia Dortmund [naar artikel]

9. Neymar bezorgt Brazilië voetbalgoud na beklijvende penaltyreeks (21/08/2016 - Het Belang van Limburg)

Eindelijk! Brazilië heeft voor het eerst in zijn geschiedenis olympisch goud gewonnen in het voetbal. In Maracana waren de Brazilianen na strafschoppen met 5-4 te sterk voor Duitsland en Neymar nam de beslissende. Na 120 minuten stond het 1-1. [naar artikel]