Standard en STVV delen de punten in kansarme pot voetbal

07/03/2020 - 21:58
"De wedstrijd eindigt zoals die begon op 0-0. Standard moest kort voor de rust met zijn tienen verder. STVV kon van die manmeersituatie niet..."

1. Standard en STVV delen de punten in kansarme pot voetbal (07/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

De wedstrijd eindigt zoals die begon op 0-0. Standard moest kort voor de rust met zijn tienen verder. STVV kon van die manmeersituatie niet... [naar artikel]

2. Standard en STVV delen de punten in kansarme wedstrijd (07/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

3. Vrijwilligers Vincentius delen nieuwe boeken uit aan kansarme kinderen (25/10/2021 - Het Belang van Limburg)

Voor het zesde jaar op rij hebben vrijwilligers in het lokaal van Sint-Vincentius van Genk boeken van uitgeverij Clavis gesorteerd en verdeeld onder 37 Sint-Vincentius-verenigingen. Elk kind tussen 0 en 16 jaar dat in een kansarm gezin woont, krijgt een gloednieuw exemplaar. “Er is rekening gehouden met de leeftijd van de kinderen”, zegt Katleen Vande Reyde, coördinator van Sint-Vincentius Limburg. “Je hebt boeken voor de leeftijdscategorie tussen 0 en 2 jaar, 3 en 5 jaar, 6 en 8 jaar, 9 en 12 jaar en 13 en 16 jaar. We verspreiden de boeken bewust in het najaar. zo kunnen gezinnen ze als eindejaarsgeschenk aan hun kinderen geven.” Al is er ook een jammerlijk kantje aan het verhaal. Sint-Vincentius stelt immers vast dat de armoede, sinds het project in 2016 van start ging, jaar na jaar toeneemt. [naar artikel]

4. Football Talk. Virton en Westerlo delen de punten - Denayer en Lyon keren met drie punten terug uit Straatsburg (30/11/2019 - Het Laatste Nieuws)

Westerlo en Virton hebben de punten gedeeld in een 1-1-gelijkspel op de derde speeldag van de tweede periode. Westerlo komt met 4 punten voorlopig... [naar artikel]

5. Dortmund en Madrid delen de punten na entertainde pot voetbal (27/09/2016 - Het Laatste Nieuws)

Met twee goals aan beide kanten werden de supporters in het Signal Iduna Park getrakteerd op een partij entertainend voetbal. Dortmund en [naar artikel]

6. OHL B en THES delen de punten in scoreloos gelijkspel: “Eerste lentezon zorgde voor loom voetbal” (10/04/2023 - Het Belang van Limburg)

THES moest zondagmiddag vrede nemen met een scoreloos gelijkspel op het veld van OH Leuven U23. [naar artikel]

7. Tongeren en Lebbeke delen de punten na matige pot voetbal: “Tweede helft het laten liggen” (15/10/2023 - Het Belang van Limburg)

In een wedstrijd die bol stond van de slordigheden deelden Tongeren en Lebbeke de punten. Een matige thuisploeg kon na de rust haar voorsprong niet consolideren: 1-1. [naar artikel]

8. LIVE. Geen doelpunten aan de rust in kansarme pot tussen Standard en STVV, Rouches met tien man verder (07/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

• 29ste speeldag Jupiler Pro League • Aftrap: 20u • Sclessin • Standard staat vijfde, STVV twaalfde [naar artikel]

9. LIVE. Standard en STVV stevenen af op brilscore in kansarme wedstrijd (07/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

10. Goed nieuws voor KV Mechelen: Standard en AA Gent delen de punten (19/02/2017 - Gazet van Antwerpen)

Standard en AA Gent werkten vanmiddag in Luik onder grote druk de topper van de 27ste speeldag in de Jupiler Pro League af, maar na een nerveuze wedstrijd moesten beide ploegen vrede nemen met een 1-1 gelijkspel. Orlando Sà opende net voor rust de score voor de thuisploeg, Stefan Mitrovic maakte meteen na de pauze gelijk. [naar artikel]