LIVE. Tweede helft van start: gaat Beerschot door op zijn elan?

08/03/2020 - 17:04
"Wie speelt volgend jaar in 1A? In twee confrontaties strijden 1B-periodewinnaars Beerschot en OHL voor promotie naar onze hoogste klasse. Vandaag..."

1. LIVE. Tweede helft van start: gaat Beerschot door op zijn elan? (08/03/2020 - Het Laatste Nieuws)

Wie speelt volgend jaar in 1A? In twee confrontaties strijden 1B-periodewinnaars Beerschot en OHL voor promotie naar onze hoogste klasse. Vandaag... [naar artikel]

2. LIVE. Ref Alen fluit de tweede helft op gang op Stayen. Krijgen we nog een winnaar in de tweede helft? (25/11/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap om 18u • Stayen • Scheidsrechter: Wesley Alen • Anderlecht kan over Club Brugge en Antwerp wippen in de stand [naar artikel]

3. Vreven zaterdag tegen ex-club Beerschot: “Hoezo, Vreven tegen Beerschot? Het is Lókeren dat tegen Beerschot speelt” (21/11/2019 - Gazet van Antwerpen)

Daar is Stijn Vreven weer. Een goede maand na zijn ontslag bij Beerschot werd de 46-jarige coach gisteren officieel voorgesteld bij concurrent Lokeren. De Limburger debuteert zaterdag uitgerekend op het veld van zijn voormalige club. “Ik heb mijn ontslag bij Beerschot inmiddels wel een plaats kunnen geven.” [naar artikel]

4. Tweemaal aftrappen bij start van eerste helft, driemaal bij tweede helft in Jan Breydel (02/04/2024 - Sporza)

5. LIVE: Sterk Cercle virtueel in 1A, tapt Beerschot Wilrijk in tweede helft uit ander vaatje? (2-0) (10/03/2018 - Het Laatste Nieuws)

Stadion: Jan Breydel Ref: Alexandre Boucaut Cercle aan rust op voorsprong na doelpunten van Mercier en Crysan Beerschot Wilrijk moet nu scoren [naar artikel]

6. LIVE: Antwerp stevent af op derbyzege in gezapige tweede helft, of heeft Beerschot-Wilrijk nog iets in de tank? (1-0) (15/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Aftrap 14u30 Bosuil Ref: Lawrence Visser Wie viert in Antwerpse derby? [naar artikel]

7. KIJK LIVE. Tweede helft afgetrapt: wat doen Club en Beerschot na rust? (1-1) (08/07/2020 - Het Laatste Nieuws)

Over exact één maand start Club Brugge de Jupiler Pro League tegen Charleroi. Blauw-zwart draait deze maand warm met verschillende oefenduels.... [naar artikel]

8. LIVE. Slaat Beerschot terug in de tweede helft of geeft Moeskroen rode lantaarn door aan STVV (12/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

• 16de speeldag Jupiler Pro League • Le Canonnier • Moeskroen staat laatste • Beerschot verloor vorig weekend thuis van Eupen [naar artikel]

9. LIVE. Beerschot sterk begonnen aan tweede helft, Vormer dicht bij 0-3 (17/01/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Speeldag 21 • Jupiler Pro League • Het Kiel • Ref: Lothar D’Hondt [naar artikel]

10. KIJK LIVE. Tweede helft afgetrapt: herpakt Beerschot zich tegen KV Mechelen? (11/02/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Achtste finales Croky Cup • Aftrap: 18u • Olympisch Stadion • Kijk op HLN.be LIVE naar de wedstrijd! [naar artikel]