De bekende chocolatier David Maenhout legt de productie van zijn zaak Chocolatier M stil. Ook zijn winkel in Knokke-Heist gaat meteen dicht. Duizenden paaseitjes en chocolaatjes blijven zo de komende weken liggen door de coronacrisis. “Je voelde het gemoed bij personeel en klanten uur na uur slechter worden”, zegt hij. [naar artikel]
In de supermarkt overspoelen ze ons elk jaar opnieuw met massa’s verschillende paaseitjes. Maar smaken die allemaal even lekker? Om zeker te zijn dat je de juiste paaseitjes mee naar huis neemt, trok chocolatier Julius Persoone, zoon van Dominique Persoone, op onderzoek uit. Hij proeft 15 verschillende paaseitjes in drie categorieën: melk, wit en puur. Welke zijn daarvan de moeite om in je mandje te leggen? “Dit A-merk laat je al beter staan, de smaak stelt echt teleur.” [naar artikel]
In de supermarkt overspoelen ze ons elk jaar opnieuw met massa’s verschillende paaseitjes. Maar smaken die allemaal even lekker? Om zeker te zijn dat je de juiste paaseitjes mee naar huis neemt, trok chocolatier Julius Persoone, zoon van Dominique Persoone, op onderzoek uit. Hij proeft 15 verschillende paaseitjes in drie categorieën: melk, wit en puur. Welke zijn daarvan de moeite om in je mandje te leggen? “Dit A-merk laat je al beter staan, de smaak stelt echt teleur.” [naar artikel]
Elk jaar liggen de winkels in april overvol met lekkere paaseitjes. De klassieker met melkchocolade kan daarbij niet ontbreken, maar wat zijn de beste paaseitjes? Is de kwaliteit van luxemerken beter dan die van huismerken? Chocolatier Herman Van Dender proeft 20 eitjes van melkchocolade en geeft een oordeel over smaak, prijs en kwaliteit: “Deze eitjes ruiken echt naar niets. Ik zou zelfs durven denken dat ze al heel lang geleden zijn geproduceerd.” [naar artikel]
Elk jaar liggen de winkels in april overvol met lekkere paaseitjes. De klassieker met melkchocolade kan daarbij niet ontbreken, maar wat zijn de beste paaseitjes? Is de kwaliteit van luxemerken beter dan die van huismerken? Chocolatier Herman Van Dender proeft 20 eitjes van melkchocolade en geeft een oordeel over smaak, prijs en kwaliteit: “Deze eitjes ruiken echt naar niets. Ik zou zelfs durven denken dat ze al heel lang geleden zijn geproduceerd.” [naar artikel]
Is een handtas van Dior of Louis Vuitton je een tikkeltje te duur? Misschien past een paasei of chocoladewerk van een van de luxueuze modehuizen meer binnen je budget. Want ja hoor, dat is een ding: ook zij laten Pasen niet ongemerkt voorbij gaan en brengen een smakelijke collectie uit ter ere van de feestdag. Met gouden spikkeltjes of Baileys als vulling: dit zijn de elite eitjes van de paashaas. [naar artikel]
Niets zo erg als dénken dat je een heerlijk paaseitje met melksmaak gekozen hebt om op te eten en vervolgens je tanden in een wit eitje met banaansmaak zetten. De papiertjes rond paaseitjes zien er leuk uit, maar ze zijn vooral misleidend. Om te vermijden dat je niet weet welke smaak je in je mond steekt, vind je hieronder een overzicht van een selectie chocolade uit de supermarkt. Alleen maar lekkere paaseitjes vanaf nu! [naar artikel]
Niets zo erg als dénken dat je een heerlijk paaseitje met melksmaak gekozen hebt om op te eten en vervolgens je tanden in een eitje met banaansmaak te zetten. De verpakkingen rond paaseitjes zien er leuk uit, maar ze zijn vooral misleidend. Ontdek in de grote HLN-paaseitjesgids de smaken achter de papiertjes van 143 paaseitjes van 12 verschillende supermarkten en bekende merken. [naar artikel]
Jonas Waroux uit Poperinge heeft zijn leven te danken aan de mughelikopter. Vorig jaar had hij een zwaar ongeval op de E40 in Middelkerke. Hij werd overgevlogen naar het ziekenhuis van Veurne. Jonas verkoopt nu paaseitjes en schenkt de opbrengst aan de mughelikopter. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.