Margaux Balemans (19) uit Vosselaar mag zich ‘Best Junior Sommelier of Belgium 2002’ noemen. Leerlingen van het zesde en zeven jaar hotel konden deelnemen aan het nationaal kampioenschap voor de Beste Junior Sommelier in Puurs. De Vosselaarse winnares doet haar laatste jaar in de hotelschool in Brugge. [naar artikel]
Kato Van Dijck (18) uit Mechelen heeft zich op een wedstrijd voor Belgische hotelscholen gekroond tot beste ‘junior champagne sommelier’. “Haar kennis is uitzonderlijk groot”, zegt de jury. De jongedame leerde de kneepjes van het vak in Hotelschool Ter Duinen in Koksijde. [naar artikel]
Lies Malfet en Jef Matthé van café ’t Bergske in Vosselaar overhandigden dinsdag ruim 1.700 euro aan een cafébaas in Verviers die zwaar getroffen werd door de watersnood. Dat bedrag is de opbrengst van een solidariteitsactie van de Vosselaarse uitbaters. [naar artikel]
Gianluca Di Taranto van het Antwerpse sterrenrestaurant The Jane is verkozen tot beste sommelier van België. Dat hebben de organisatoren, de... [naar artikel]
Tom Ieven (31) uit Grobbendonk heeft uiteindelijk de elfde plaats bereikt in de prestigieuze sommelierswedstrijd ASI Best Sommelier of the World in Parijs. [naar artikel]
Trésor Vets uit Borgerhout is Sommelier of the Year geworden van de provincie Antwerpen. Vets is 28, heeft Rwandese roots, en werkt in het Antwerpse sterrenrestaurant The Jane. “Ik begon er als jobstudent en serveer nu wijn van 30.000 euro", zegt hij op Radio 2. [naar artikel]
Margaux Balemans uit Vosselaar is de beste jonge sommelier van ons land. Ze nam het op tegen de zesde- en zevendejaarsstudenten van de Belgische hotelscholen in de brouwerij Duvel-Moortgat in Puurs. [naar artikel]
In de Koningin Elisabethzaal in Antwerpen heeft de Duitser Marc Almert het wereldkampioenschap voor sommeliers gewonnen. Hij versloeg in de finale de Deense Nina Jensen en de Let Raimonds Tomsons. De Belgische kandidaat, Antoine Lehebel van het Brusselse sterrenrestaurant Bon-Bon, strandde in de halve finales. [naar artikel]
Tom Ieven van restaurant ’t Zilte is zondagnamiddag verkozen tot winnaar van de wedstrijd “Best Sommelier of Belgium 2018-2019”. Dat melden de Belgische Sommeliersgilde en de Vereniging Vlaamse Sommeliers, die de wedstrijd organiseren. Dries Corneille van De Jonkman en Gianluca di Taranto van The Jane behaalden respectievelijk de tweede en de derde plaats in deze […] Het bericht Tom Ieven van restaurant ’t Zilte verkozen tot “Best Sommelier of Belgium 2018-2019” verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.