Het zijn sowieso moeilijke tijden voor de horeca, maar restaurant Blanco in Sint-Truiden zag zich ook nog eens gedwongen zijn naam te veranderen in Blanc. Een Mexicaanse eetzaak in Knokke-Heist die ook Blanco heet, zette immers een advocaat op de zaak. [naar artikel]
Smakelijk vertier, walgelijk amusement of een goede marketingtruc? De meningen zijn verdeeld over wedstrijden waarbij u zo veel en zo snel mogelijk calorieën naar binnen moet werken. Feit is dat de nieuwe vestiging van Mister Spaghetti in Sint-Truiden u een bord spaghetti Bolognese van 2,3 kilo serveert. Wie de pastaklus binnen 30 minuten klaart, eet gratis. “Ons lichaam is hier echt niet voor gemaakt”, waarschuwt maag- en darmspecialist Luc Colemont. Als u het ons vraagt na een halfuur proppen: basta pasta! [naar artikel]
In augustus trok onze reporter naar Mister Spaghetti in Sint-Truiden voor de allernieuwste uitdaging: 2,3 kilogram spaghetti opeten in 30 minuten. Zes maanden later is het tijd voor een update. Hoeveel mensen hebben ondertussen de Italiaanse delicatesse naar binnen proberen te proppen en hoeveel van hen zijn hierin geslaagd? “Bijna de helft van de kandidaten heeft gratis mogen eten”, klinkt het. [naar artikel]
In augustus trok onze reporter naar Mister Spaghetti in Sint-Truiden voor de allernieuwste uitdaging: 2,3 kilogram spaghetti opeten in 30 minuten. Zes maanden later is het tijd voor een update. Hoeveel mensen hebben ondertussen de Italiaanse delicatesse naar binnen proberen te proppen en hoeveel van hen zijn hierin geslaagd? “Bijna de helft van de kandidaten heeft gratis mogen eten”, klinkt het. [naar artikel]
De uitbaters van Aen Tafel, een restaurant in Sint-Truiden, hebben besloten om het ijsje met de naam ‘rijpe negerin’ meteen van de menukaart te schrappen. Ze deden dat nadat ze sinds afgelopen vrijdag overspoeld werden met boze telefoontjes en negatieve recensies. “We wilden niemand beledigen, laat staan dat wij racist zijn.” [naar artikel]
Een 47-jarige Truienaar is in Hasselt veroordeeld tot 18 maanden cel voorwaardelijk voor vier inbraken. Opmerkelijk was dat een restaurant in Sint-Truiden hem drie keer over de vloer kreeg. [naar artikel]
Het Truiens restaurant Blanc by Aytems is verkozen door Gault&Millau tot ontdekking van het jaar. De 47-jarige chef-kok Ayt Ems opende in januari de deuren van zijn nieuwe zaak, twee maanden voor de eerste lockdown. De chef reageert enthousiast en is zeer ambitieus. De Nederlander met Turkse roots koos voor Limburgse bodem om binnen enkele jaren bij de gastronomische top van België te behoren. [naar artikel]
Een zwarte rookwolk heeft zaterdag rond 18 uur in het centrum van Sint-Truiden voor de nodige ophef gezorgd. In het restaurant Vleesgegroet, op amper 30 meter van de Grote Markt, in De Clockhemstraat ontsnapte zwarte rook boven het gebouw. [naar artikel]
1.500 restaurateurs, journalisten en partners waren aanwezig op de jaarlijkse hoogmis van de Gault&Millau awards. Oost-Vlaanderen viel dit jaar ook weer uitgebreid in de prijzen met opnieuw het beste restaurant van België, de jonge chef van het jaar en de gastheer van het jaar. [naar artikel]
Thomas Detry heeft zijn eerste zege beet als professioneel golfer. In het Engelse Edstone golfde hij de concurrentie op een hoopje tijdens het [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.