De godfather van onze gastronomie windt zich op. Is kwaad zelfs. Woensdag besliste de Veiligheidsraad dat markten, kappers en musea weer mogen openen. Over de horeca geen woord. “Na al die tijd slaagt de overheid er zelfs niet in om ons een perspectief te bieden”, zegt onze enige driesterrenchef Peter Goossens (56). “Zo goed als de rest van Europa weet wanneer de cafés en restaurants de deuren weer mogen openen. En hier in België kappen ze van de ene dag op de andere onze handen af en is het van tire ton plan.” [naar artikel]
Een occasionele tropische vis. Daar moest de Britse duiker Rich Horner het dan maar mee doen toen hij zich in het water waagde aan een ooit zo... [naar artikel]
Een Britse duiker wilde van zijn verblijf op het paradijselijke eiland Bali profiteren om de reuzenmanta te spotten, maar zag iets anders dan roggen en tropische vissen. De zee rond het Indonesische eiland zat helemaal vol met plastic afval, waardoor er bijna niks anders meer te zien was. [naar artikel]
De jonge Waal Alexandre Hérault heeft zich in een video op Facebook kwaad gemaakt omwille van een spaaractie van Delhaize. In een plastic... [naar artikel]
Maniakaal. Er is geen beter woord om het arbeidsethos van het culinaire genie uit Herzele te omschrijven. Van zijn 22ste... The post Peter Goossens: ‘Takeaway? Hof van Cleve kun je niet in doosjes steken’ appeared first on Business AM. [naar artikel]
Sterrenkok Peter Goossens (50) onderhandelt met de fiscus en het gerecht om een vervolging voor belastingontduiking af te kopen. Hoeveel dat hem zal kosten, is voor zover bekend nog niet beslist. [naar artikel]
Nu cafés en restaurants al langer dan een maand verplicht de deuren moeten sluiten, moeten horecazaken alle zeilen bijzetten om te overleven. De... [naar artikel]
Driesterrenchef Peter Goossens van Hof van Cleve in Kruishoutem proeft voor ons twaalf blikjes met tonijn natuur/eigen nat/water, drie benamingen om aan te duiden dat er geen olie aan te pas komt. Topkwaliteit verwacht hij niet, wel mooie stukjes tonijnvlees, niet te veel ‘pulp’ en als het even kan een correcte tonijnsmaak. Dit is zijn oordeel. Tine Bral, foto’s Maarten De Bouw [naar artikel]
Ondernemer Mark Coucke en projectontwikkelaar Bart Versluys hebben sterrenchef Peter Goossens gestrikt voor het restaurant van hun hotel La Réserve in Knokke. Goossens zal volledig verantwoordelijk worden voor het restaurant. Tegelijkertijd blijft hij ook uitbater van driesterrenrestaurant Hof van Cleve in Kruisem. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.