LIVE. Dortmund heeft dubbele voorsprong te pakken: Hakimi maakt er 0-2 van

23/05/2020 - 17:17
"• Aftrap: 15u30 • 27ste speeldag Bundesliga • Dortmund staat 2de in het klassement op 4 punten van leider Bayern • Axel Witsel is nog steeds..."

1. LIVE. Dortmund heeft dubbele voorsprong te pakken: Hakimi maakt er 2-0 van (23/05/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap: 15u30 • 27ste speeldag Bundesliga • Dortmund staat 2de in het klassement op 4 punten van leider Bayern • Axel Witsel is nog steeds... [naar artikel]

2. LIVE. Inter gaat rusten met dubbele voorsprong na goals Lukaku en Hakimi (05/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Serie A • Speeldag 10 • Aftrap: 20u45 • San Siro [naar artikel]

3. LIVE. Sancho zet Dortmund op dubbele voorsprong (08/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

• 32ste speeldag Bundesliga • Signal Iduna Park • Aftrap: 15u30 • Dortmund staat 5de, Leipzig 2de [naar artikel]

4. Ook PSG begint met zege: Mbappé en Hakimi scoren tegen Dortmund (19/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

PSG heeft meteen de koppositie in groep F te pakken in de Champions League. De Parijzenaars wonnen hun opener tegen Dortmund met 2-0, Milan en Newcastle bleven steken op 0-0. [naar artikel]

5. LIVE PSG-DORTMUND. Mbappé zet Parijzenaars op voorsprong vanop de stip, Hakimi verdubbelt (19/09/2023 - Het Laatste Nieuws)

PSG start een nieuwe queeste naar een eerste Champions League-eindzege tegen Dortmund. De Parijzenaars zijn ingedeeld in een stevige groep met ook nog AC Milan en Newcastle. Nemen Kylian Mbappé en co een goede start? [naar artikel]

6. LIVE. Weigl en Brandt schieten Dortmund naar dubbele voorsprong (17/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

7. Dortmund doorbreekt de vloek tegen Bayern: BVB-Belgen maken in knotsgek slot dubbele achterstand goed tegen aartsrivaal (08/10/2022 - Het Belang van Limburg)

Borussia Dortmund heeft in het absolute slot nog een puntje weten thuis te houden in de topper tegen Bayern München. Goretzka en Sané gaven de bezoekers een dubbele voorsprong, Moukoko milderde nog en daar leek het ook bij te blijven. Tot Modeste in minuut 95 Dortmund in lichterlaaie zetten met de gelijkmaker. [naar artikel]

8. FT Buitenland - Dortmund mist Hakimi in titelstrijd tegen Bayern (01/04/2019 - Het Laatste Nieuws)

Dortmund mist Hakimi in titelstrijd [naar artikel]

9. LIVE. GOAL! Hakimi en Reus profiteren optimaal van blunderwerk Albornoz, Dortmund klimt op 2-0 (26/01/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap 15u30 • Signal Iduna Park • 19de speeldag Bundesliga • Dortmund telt als leider zes punten meer dan Bayern [naar artikel]

10. LIVE DORTMUND-CHELSEA. Daar is de 1-0! Adeyemi zet Dortmund op voorsprong met een heerlijke goal, Chelsea mist kansen op aansluitingstreffer (15/02/2023 - Het Laatste Nieuws)

In de schaduw van Club Brugge - Benfica nemen Dortmund en Chelsea het tegen elkaar op. Chelsea begon het best aan de tweede helft, maar Adeyemi zet met een geweldige versnelling en goal Dortmund op voorsprong. Volg via deze liveblog alles op de voet. [naar artikel]

11. Wat een pegel! 17-jarige Youssoufa Moukoko trapt Dortmund op fenomenale wijze op voorsprong (05/11/2022 - Het Belang van Limburg)

Youssoufa Moukoko maakt op zijn zeventiende indruk bij Dortmund. De opvolger van Erling Haaland zette zijn ploeg zaterdagnamiddag tegen Bochum op voorsprong met een keihard afstandsschot. Op slag van rust scoorde de Duitse spits nog zijn zesde competitiegoal van het seizoen, waarmee hij Dortmund al op een 3-0-voorsprong zette. [naar artikel]

12. Verdedigers maken de doelpunten voor Dortmund, Hazard pikt opnieuw assist mee en zit al aan twaalf stuks (23/05/2020 - Het Laatste Nieuws)

Dortmund heeft de lastige verplaatsing naar de Volkswagen Arena tot een goed einde gebracht. Vleugelverdedigers Guerreiro en Hakimi pikten een... [naar artikel]

13. LIVE. Dortmund heeft dubbele voorsprong beet, Hazard mag gaan rusten na openingstreffer (30/10/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Bundesliga • Signal Iduna Park • Aftrap: 15u30 • Speeldag 10 [naar artikel]

14. LIVE. Hakimi breekt de ban en zet Inter op voorsprong tegen Spezia (20/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Giuseppe Meazza [naar artikel]

15. LIVE. Dortmund, in het zwart, op dubbele voorsprong na mooie teamgoal (07/12/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Bundesliga • Signal Iduna Park • Aftrap: 15u30 • Speeldag 14 [naar artikel]

16. LIVE. Hakimi verdubbelt voorsprong Inter op slag van rust (05/12/2020 - Het Laatste Nieuws)

17. BUNDESLIGA. Bayern loopt een blauwtje op bij Dortmund, ook Hazard verliest (19/11/2016 - Het Belang van Limburg)

Bayern München heeft de kraker tegen Borussia Dortmund verloren. Een vroeg doelpunt van Aubameyang - wie anders - volstond voor Dortmund om de drie punten te pakken. RB Leipzig is zo alleen leider. Borussia Mönchengladbach slaagde er dan weer niet in om te winnen van Keulen. Het kwam wel op voorsprong, maar moest in de tweede helft een gelijkmaker slikken. [naar artikel]

18. LIVE. Alcacer, drie minuten op het veld, schiet Dortmund op voorsprong (24/11/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Mainz-Dortmund • Aftrap: 15u30 • Opel Arena • Dortmund is leider in Bundesliga met 27 op 33 [naar artikel]

19. LIVE. Anderlecht heeft dubbele voorsprong te pakken na twee treffers op hoekschop (05/08/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Derde voorronde • Conference League • Aftrap: 19u • Laci Stadium [naar artikel]

20. LIVE. Indrukwekkende Haaland verdubbelt de voorsprong voor Dortmund (09/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

• Champions League • Dortmund won heenmatch met 2-3 • Signal Iduna Park • Aftrap: 21u [naar artikel]

21. MULTILIVE buitenland: Gnabry zet Bayern München nu al op dubbele achterstand - Dortmund staat wel op voorsprong (27/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

22. Dortmund komt met de schrik vrij en wint na spannende tweede helft (08/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

Dortmund heeft op de valreep de zege kunnen pakken tegen Leipzig. De ploeg van Rode Duivels Thorgan Hazard en Thomas Meunier gaf een 2-0 voorsprong uit handen. Uiteindelijk wonnen de Borrussen alsnog met 3-2 na een spectaculaire tweede helft. [naar artikel]

23. Dortmund schenkt Bayern de landstitel na zege tegen Leipzig (08/05/2021 - Het Laatste Nieuws)

24. LIVE CHELSEA-DORTMUND. Havertz verdubbelt voorsprong vanop de stip, Chelsea virtueel in kwartfinales (07/03/2023 - Het Laatste Nieuws)

Naast Benfica-Brugge staat ook de terugwedstrijd van Chelsea-Dortmund gepland. De Blues staan na rust op een 2-0-voorsprong en zijn zo virtueel kwartfinalist. Slaan de Duitsers nog terug? Volg alles op de voet via deze liveblog. [naar artikel]

25. LIVE. Dortmund gaat tegen beter Sevilla toch met voorsprong rusten na goal van Haaland (09/03/2021 - Het Laatste Nieuws)