08/10/2022 - 21:02
"Borussia Dortmund heeft in het absolute slot nog een puntje weten thuis te houden in de topper tegen Bayern München. Goretzka en Sané gaven de bezoekers een dubbele voorsprong, Moukoko milderde nog en daar leek het ook bij te blijven. Tot Modeste in minuut 95 Dortmund in lichterlaaie zetten met de gelijkmaker. "

1. Dortmund doorbreekt de vloek tegen Bayern: BVB-Belgen maken in knotsgek slot dubbele achterstand goed tegen aartsrivaal (08/10/2022 - Het Belang van Limburg)

Borussia Dortmund heeft in het absolute slot nog een puntje weten thuis te houden in de topper tegen Bayern München. Goretzka en Sané gaven de bezoekers een dubbele voorsprong, Moukoko milderde nog en daar leek het ook bij te blijven. Tot Modeste in minuut 95 Dortmund in lichterlaaie zetten met de gelijkmaker. [naar artikel]

2. LIVEBLOG ATLETICO-DORTMUND. Tweede helft begint, kan Dortmund nog iets doen aan de 2-0 achterstand? (10/04/2024 - Het Laatste Nieuws)

Atlético Madrid of Borussia Dortmund, wie zet een eerste stap richting de halve finales? Witsel start alvast in de basis tegen zijn ex-ploeg. Volg de ontwikkelingen van de match in de liveblog hieronder. [naar artikel]

3. Wat een demonstratie: Bayern München vernedert aartsrivaal Dortmund en kan volgende week kampioen worden (31/03/2018 - Het Belang van Limburg)

Bayern München heeft eventjes duidelijk gemaakt wie de plak zwaait in de Duitse Bundesliga. In de topper rekende het met aartsrivaal Borussia Dortmund af met een zware 6-0. Bij de rust stond de forfaitscore al op het bord. Rode Duivel Michy Batshuayi kon niet anders dan lijdzaam toezien hoe Robert Lewandowski, zijn collega aan de overkant, een hattrick maakte. Der Rekordmeister kan volgende week kampioen spelen als het wint op bezoek bij FC Augsburg. [naar artikel]

4. MULTILIVE BUNDESLIGA (15u30). Doorbreekt Dortmund eindelijk hegemonie van Bayern op spannende slotspeeldag? (27/05/2023 - Het Laatste Nieuws)

• Laatste speeldag Bundesliga • Aftrap: 15u30 • De ontknoping van de Bundesliga: krijgt Duitsland voor het eerst in 10 jaar een nieuwe kampioen? [naar artikel]

5. MULTILIVE: Dortmund staat voor loodzware opdracht na 0-2 achterstand tegen Bayern (04/11/2017 - Het Laatste Nieuws)

Borussia Mönchengladbach - Mainz met Thorgan Hazard (om 15u30) Borussia Dortmund - Bayern München (om 18u30) Barcelona - Sevilla (om 20u45) Genoa -... [naar artikel]

6. MULTILIVE buitenland: Gnabry zet Bayern München nu al op dubbele achterstand - Dortmund staat wel op voorsprong (27/01/2018 - Het Laatste Nieuws)

7. LIVE EUROPA LEAGUE: Batshuayi en Januzaj moeten reageren: Atalanta klimt op voorsprong tegen Dortmund, ook Sociedad op achterstand (22/02/2018 - Het Laatste Nieuws)

Vanavond staan de terugwedstrijden van de 1/16de finales van de Europa League op het programma. Michy Batshuayi verdedigt met Dortmund een... [naar artikel]

8. MULTILIVE BUITENLAND: Dries Mertens mist penalty, Napoli op achterstand tegen Chievo Verona - Dortmund op voorsprong tegen Stuttgart (08/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

In België staat de 'Slag om Vlaanderen' op het programma, maar ook in het buitenland staan er vanmiddag meerdere leuke affiches op het programma.... [naar artikel]

9. LIVE. GOAL! Witsel en Dortmund op achterstand, de onvermijdelijke Lewandowski breekt de ban (10/11/2018 - Het Laatste Nieuws)

• Aftrap om 18u30 • Signal Iduna Park • Dortmund telt vier punten meer dan Bayern • Witsel in de Bundesliga voor het eerst tegenover de... [naar artikel]

10. LIVE. Dortmund komt op achterstand op het veld van Augsburg (18/01/2020 - Het Laatste Nieuws)

• 18de speeldag Bundesliga • Aftrap: 15u30 • WWK ARENA • Dortmund staat vierde, Augsburg tiende [naar artikel]