Het is momenteel dan wel niet toegelaten op een terrasje of op restaurant, nippen van een glaasje roze champagne of cava kon je tijdens deze... [naar artikel]
Sinds 1 Hotel Brooklyn Bridge het drankje op de kaart heeft gezet, verschijnen overal frozen prosecco's of frosecco's op internet. Frosecco is dus hip, en niet eens zo moeilijk om zelf te maken. [naar artikel]
Sangria doet het 's zomers altijd goed, maar deze witte versie met extra fris fruit biedt echt verkoeling op hete dagen. Heerlijk bij een barbecue,... [naar artikel]
Zelf vlierbloesemsiroop maken is tegenwoordig hip. Het is smakelijk en makkelijk, als je weet hoe je eraan moet beginnen. Wie het eens wil proberen, moet dat wel nu doen, want de witte bloemenschermen staan maar enkele weken in bloei. Wij gingen kijken bij Lesley Van Durme (38) van zomerbar Au Jardin in Berlaar, die elk jaar haar eigen siroop maakt, tot groot plezier van haar gasten. [naar artikel]
We zitten nog middenin de lente, maar met de versoepelingen van de coronamaatregelen in zicht is het nooit te vroeg om te dromen over de zomer. Over zwoele avonden, over aperitieven op een terrasje, over tijd doorbrengen met je vrienden en familie. En de Belg zou de Belg niet zijn als we daarbij geen glaasje […] Het bericht SANTE. Zoveel calorieën bevat je favoriete zomerdrankje verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
In Amerika is het een enorme hype en nu komt het ook naar onze contreien overgewaaid. Wordt 2021 het jaar van hard seltzer in België? Trendwatcher Herman Konings schat de toekomst van het drankje alvast rooskleurig in. Hij legt uit wat hard seltzer precies en waar heeft het zijn succes aan te danken heeft, diëtist Sanne Mouha vertelt hoe (on)gezond het is. En wij gingen al eens proeven. [naar artikel]
De dorstlessende wijndrank piquette is de geknipte kandidaat voor de titel van zomerdrank van 2021: het is sprankelend, laag in alcohol en gaat voedselverspilling tegen. Alleen: het is verboden. He? [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.