Sinds 1 Hotel Brooklyn Bridge het drankje op de kaart heeft gezet, verschijnen overal frozen prosecco's of frosecco's op internet. Frosecco is dus hip, en niet eens zo moeilijk om zelf te maken. [naar artikel]
Een staycation voor de boeg? Neem je tuinkot onder handen en transformeer het tot een hippe zomerbar! Die heerlijke nonchalance van strandtentjes... [naar artikel]
Wie gasten ontvangt, en hen wil verwelkomen met een plantaardig diner, kan inspiratie putten uit ‘Dinner Served’, het tweede kookboek van Morgane Van Marcke. Haar missie? Simpele, plantaardige en eerlijke recepten delen, die niet misstaan op een feesttafel. Het oog wil ook wat. [naar artikel]
Frosecco is het nieuwe drankje van deze zomer. ‘Frosecco’ is een samentrekking van frozen en prosecco, bevroren prosecco dus. Het aperitief is de opvolger van Frosé. Het drankje gaat viraal nadat het op de kaart werd gezet van 1 Hotel Brooklyn Bridge. De rooftopbar heeft namelijk enkele cocktails uitgevonden met frosecco als basis. Zo is […] Het bericht Frosecco wordt het drankje van de zomer verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
Sangria doet het 's zomers altijd goed, maar deze witte versie met extra fris fruit biedt echt verkoeling op hete dagen. Heerlijk bij een barbecue,... [naar artikel]
Het is momenteel dan wel niet toegelaten op een terrasje of op restaurant, nippen van een glaasje roze champagne of cava kon je tijdens deze... [naar artikel]
Zelf vlierbloesemsiroop maken is tegenwoordig hip. Het is smakelijk en makkelijk, als je weet hoe je eraan moet beginnen. Wie het eens wil proberen, moet dat wel nu doen, want de witte bloemenschermen staan maar enkele weken in bloei. Wij gingen kijken bij Lesley Van Durme (38) van zomerbar Au Jardin in Berlaar, die elk jaar haar eigen siroop maakt, tot groot plezier van haar gasten. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.