Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Prins William gebruikte dit slimme trucje om zijn angst voor publiek spreken te overwinnen

28/05/2020 - 20:51
"Spreken voor een grote menigte, het is niet iedereen gegeven. Ook prinsen worden niet geboren met uitzonderlijke spreekvaardigheid. In tegendeel,..."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Prins William gebruikte dit slimme trucje om zijn angst voor publiek spreken te overwinnen (28/05/2020 - Het Laatste Nieuws)

Spreken voor een grote menigte, het is niet iedereen gegeven. Ook prinsen worden niet geboren met uitzonderlijke spreekvaardigheid. In tegendeel,... [naar artikel]


2. Stotteren is een slechtere, gehandicapte manier van spreken die je moet overwinnen. Niet iets dat er gewoon mag zijn (30/07/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


3. "Een slecht gebruikte nieuwe kachel kan vervuilender zijn dan een correct gebruikte oude kachel" (07/03/2018 - De Morgen)

Wilfried Vandaele is Vlaams parlementslid voor N-VA. [naar artikel]


4. Met Tim Van Aelst en Sofie Peeters naar de alpenhut: “Ik gebruikte niet veel coke, ik gebruikte érg veel” (08/07/2023 - Het Belang van Limburg)

“Sorry, nu ga ik eerst een bloemenmeditatie doen.” Daar zitten ze dan, Tim Van Aelst en Sofie Peeters, twee van ’s?werelds meest gelauwerde en gevraagde televisiemakers, twintig minuten turend naar een zelfgeplukt bloempje. En zeggen dat het er ooit wild aan toe ging. Héél wild. “Ik wist: als ik nu mijn dealer bel, ga ik eraan.” En zij: “Die laatste nacht was ik echt zo boos!” [naar artikel]


5. Met Tim Van Aelst en Sofie Peeters naar de alpenhut: “Ik zeg je, Thomas: ik gebruikte niet veel, ik gebruikte érg veel” (08/07/2023 - Het Nieuwsblad)

[naar artikel]


6. Prins William gebruikte een alias op de universiteit, zodat hij onder de radar kon blijven (16/07/2021 - Het Laatste Nieuws)

Net nu studenten aller landen aan hun zomervakantie zijn begonnen, blikken de Britse kranten terug op de studententijd van prins William (39). Die zou volgens insiders namelijk een alias hebben gebruikt tijdens zijn dagen op de universiteit, om zijn status als troonopvolger te verbergen. [naar artikel]


7. Dit kiezen William en Kate als ze online eten bestellen: “William kan nooit kiezen!” (23/04/2017 - Het Belang van Limburg)

Ze zien er altijd beeldig uit in hun designer outfit, gepaard met een perfecte haardos. Het leven van de Britse prins William en z’n vrouw Kate lijkt wel een sprookje. Maar eigenlijk zijn het ook maar gewone mensen, en dat bewijzen ze maar al te graag in een interview op de Britse Radio 1. “Wat ik kies als we online eten bestellen? Steevast rijst met currysaus”, zegt Kate Middleton. [naar artikel]


8. Owusu stopt voor Antwerp-fans die hun derbyheld letterlijk op handen dragen: "Merci William, merci William!" (15/04/2018 - Het Laatste Nieuws)

Met zijn twee doelpunten in de derby tegen Beerschot Wilrijk was William Owusu vanmiddag uiteraard dé held bij de supporters van Antwerp. Bij het... [naar artikel]


9. Klimaatexperten in de wolken met uitspraken prins William, William Shatner iets minder: "Hij snapt het niet” (15/10/2021 - Het Laatste Nieuws)

William Shatner (90), die deze week als oudste persoon ter wereld een ritje naar het heelal maakte, is het niet eens met de kritiek van de Britse prins William (39) op het ruimtetoerisme. Volgens de prins zou het beter zijn mochten “de grootste breinen” zich concentreren op het redden van de planeet. “Hij is een vriendelijke jongen, maar zit fout”, reageert Shatner. Klimaatexperten zijn wel grote fan van de uitspraken van de hertog. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!