Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Laatste Nieuws

Experts na tweet van Van Langenhove: “Eén opmerking kan voor slachtoffer de druppel zijn”

30/05/2020 - 15:47
"“Dit weekend wordt ideaal barbecueweer. Jij daarentegen, skipt precies best een paar barbecues.” Dries Van Langenhove zette gisteren kwaad bloed..."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Experts na tweet van Van Langenhove: “Eén opmerking kan voor slachtoffer de druppel zijn” (30/05/2020 - Het Laatste Nieuws)

“Dit weekend wordt ideaal barbecueweer. Jij daarentegen, skipt precies best een paar barbecues.” Dries Van Langenhove zette gisteren kwaad bloed... [naar artikel]


2. 'Misschien is het een druppel, maar het is wél een druppel' (10/06/2017 - De Morgen)

In 42 minuten deed Tom Waes wat wij journalisten niet meer kunnen: hij kreeg Vlaanderen stil en vrijgevig. 'De azijnpissers kun je niet overtuigen', zegt hij. 'Het gaat om de twijfelaars.' Die stortten na Reizen Waes 12-12 snel 700.000 euro. 'Na Oeganda kan ik geen Tomtesterom meer maken.' [naar artikel]


3. Turken laten Saudi’s de kelk Khashoggi druppel per druppel leegdrinken: elke dag een dosis venijn (23/10/2018 - Het Laatste Nieuws)

Een “politieke” en “voorbedachte” moord. Zo noemde de Turkse president Erdogan de liquidatie van de dissidente journalist Jamal Khashoggi in het... [naar artikel]


4. De sancties tegen Rusland zijn een traag werkend gif dat druppel per druppel de energie uit het land zuigt (18/04/2023 - De Morgen)

[naar artikel]


5. 3 jaar cel geëist voor man die vuistslag uitdeelt na opmerking over jeansbroek: “Slachtoffer is zo goed als blind aan het linkeroog” (09/01/2023 - Gazet van Antwerpen)

Het Openbaar Ministerie heeft maandag drie jaar cel gevorderd tegen een Mechelaar die in de zomer van 2021 een vuistslag had uitgedeeld aan een stadsgenoot. Dat gebeurde na een opmerking over een gescheurde jeans. De gevolgen voor het slachtoffer waren enorm. “Het slachtoffer is zijn zicht aan het linkeroog zo goed als helemaal kwijt en kan daardoor zijn job als chauffeur ook niet meer uitoefenen”, zei advocaat Jeroen Nijs. [naar artikel]


6. Felle reacties na “zelfhaat”-tweet van Van Langenhove: “Een slag in het gezicht van elk slachtoffer” (22/11/2019 - Het Nieuwsblad)

Vlaams Belang-Kamerlid Dries Van Langenhove vindt dat scholen die het voormalige concentratiekamp in Breendonk bezoeken hun leerlingen “opzadelen met een flinke dosis zelfhaat”. Over zijn tweet zijn intussen meer dan 200 klachten binnengekomen bij het antidiscriminatiecentrum Unia. Van Langenhoves partijvoorzitter Tom Van Grieken noemt het “de mening van Dries”, en ziet er geen graten in. [naar artikel]


7. Slachtoffer Schild & Vrienden: ‘Ik kreeg paniekaanvallen iedere keer dat de naam Dries Van Langenhove op mijn scherm verscheen’ (16/03/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


8. ‘Die man heeft een enge obsessie met mij’: slachtoffer Schild & Vrienden na veroordeling Dries Van Langenhove (16/03/2024 - De Morgen)

[naar artikel]


9. Tv-show laat experts, astroloog, beautybloggers en koeien beurs voorspellen: experts voelen bui hangen en terecht zo blijkt (17/01/2020 - Het Laatste Nieuws)

Een Noors televisieprogramma heeft een hilarisch experiment gedaan waarin aan een team van experts, een stel beautybloggers, een astroloog en een... [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!