Hoewel heel wat horecazaken blij zijn dat ze weer kunnen heropenen op 8 juni, blijven ook heel wat zaken nog even dicht. Dat geldt ook voor De Vork in Hasselt, het sterrenrestaurant van chef Luc Bellings. Voor hem zijn de maatregelen die de Nationale Veiligheidsraad oplegt onhaalbaar. [naar artikel]
Luc Bellings en zijn vrouw Brigitte stoppen met hun tweesterrenzaak in Hasselt. Ze willen het rustiger aan doen en broeden op een nieuw, [naar artikel]
Geen België-Nederland op het EK Voetbal? Dan zorgen tweesterrenchef Luc Bellings en redacteur Stefan Vanderstraeten daar wel voor. Voor de zesde [naar artikel]
België boven? Of komen de Nederlandse chefs verrassend uit de hoek? In een onvervalste Culinaire Derby Der Lage Landen zoeken tweesterrenchef Luc [naar artikel]
Bij oud & nieuw horen bubbels, maar geen bubbels zonder bijpassende hapjes. Om het nieuwe jaar nóg stijlvoller en vooral smakelijker in te zetten,... [naar artikel]
Weinig van de barbecuesauzen kunnen Luc Bellings echt bekoren: “Natuurlijk moet zo’n saus voldoende weerwerk bieden aan een geroosterd stuk vlees.... [naar artikel]
Eén van de eerste ingrediënten op het boodschappenlijstje van een BBQ-freak: braadworsten, natuurlijk. Maar in welke supermarkt vind je nu de... [naar artikel]
Nog op zoek naar een geslaagde kreeftensoep? Twijfel je als hoofdgerecht nog tussen een vispannetje of fazantenfilet? En met welke dessertstronk... [naar artikel]
De laatste avond van het jaar? Die breng je het liefst niet te lang in de keuken door, kwestie van uitgebreider te kunnen klinken op een... [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.