13/06/2020 - 22:18
"Nu al een historische avond voor Dries Mertens (33). De Rode Duivel bracht Napoli net voor rust op gelijke hoogte (1-1) in de terugmatch van de..."

1. KIJK LIVE. Tweede helft afgetrapt! Zetten Lukaku en Inter scheve situatie nog recht na historisch doelpunt van Mertens? (13/06/2020 - Het Laatste Nieuws)

Nu al een historische avond voor Dries Mertens (33). De Rode Duivel bracht Napoli net voor rust op gelijke hoogte (1-1) in de terugmatch van de... [naar artikel]

2. KIJK LIVE. Zetten Lukaku en Inter scheve situatie nog recht na historisch doelpunt van Mertens? (13/06/2020 - Het Laatste Nieuws)

3. In 2018 won Standard laatste beker tegen... Racing Genk: historisch koud, historisch vuil, historisch saai (23/04/2021 - Het Laatste Nieuws)

De laatste trofee van Standard. Op een volle Heizel tegen Racing Genk. Een reconstructie van de Luikse bekertriomf drie jaar geleden. [naar artikel]

4. KIJK LIVE. Wie pakt ticket voor bekerfinale? Lukaku en Inter moeten achtervolgen na historisch doelpunt van Mertens (13/06/2020 - Het Laatste Nieuws)

5. LIVE. Tweede helft afgetrapt: kan Standard scheve situatie rechtzetten? (11/08/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Stayen (14u30) • Ref: Jonathan Lardot • Standard pakte zes op zes, STVV raapte nog niks • Al 12 jaar geleden dat Rouches nog eens wonnen in... [naar artikel]

6. LIVE ENGELAND-FRANKRIJK. Tweede helft afgetrapt, kan Engeland scheve situatie rechtzetten? (10/12/2022 - Het Laatste Nieuws)

• Al Bayt Stadium (20u) • Ref: Wilton Sampaio (BRA) • Engeland legde in achtste finale vlot Senegal over de knie • Frankrijk ontdeed zich van Polen [naar artikel]

7. KIJK LIVE. Tweede helft afgetrapt! Wat kan Dries Mertens na rust in Italiaanse bekerfinale? (17/06/2020 - Het Laatste Nieuws)

• Finale Coppa Italia • Stadio Olimpico • Mertens blijft 2 jaar langer bij Napoli • Aftrap: 21 uur [naar artikel]

8. De erfenis van Boris Johnson: een historisch premier, maar ook historisch onbekwaam (08/07/2022 - Het Belang van Limburg)

Het werd vooraf allemaal gezegd. Dat Boris Johnson een onverbeterlijke leugenaar is. Iemand die de regels misprijst. Alleen bezig met zijn eigen hachje. En het is ook allemaal uitgekomen. [naar artikel]

9. Karim Bellarabi scoort historisch doelpunt tegen Augsburg, Bailey niet in kern (17/02/2017 - Het Laatste Nieuws)

Leverkusen-aanvaller Karim Bellarabi heeft voor het 50.000e doelpunt in de geschiedenis van de Bundesliga gezorgd. Bellarabi scoorde op bezoek [naar artikel]

10. Portugal begint foutloos aan WK na spektakelrijk laatste halfuur tegen Ghana, Cristiano Ronaldo scoort historisch doelpunt (24/11/2022 - Het Belang van Limburg)

Portugal is met een zege tegen Ghana aan het WK begonnen. Na een moeizame eerste helft brak Cristiano Ronaldo met een penaltygoal in de tweede helft de ban. Het sein voor een spektakelrijk einde van de wedstrijd waarna het uiteindelijk 3-2 werd voor de Portugezen. [naar artikel]