Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Het Belang van Limburg

Sjiek zomerrecept: Som Tam met een kruidenomelet

20/06/2020 - 06:08
"Sjiek zorgt voor een heerlijke zomer vol lekkers. Meer dan twintig Limburgse chefs en foodies verklapten ons hun zomertopper. Chef Jo Lemmens van Restaurant U tipt een frisse Thaise salade in combinatie met een omelet."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Sjiek zomerrecept: Som Tam met een kruidenomelet (20/06/2020 - Het Belang van Limburg)

Sjiek zorgt voor een heerlijke zomer vol lekkers. Meer dan twintig Limburgse chefs en foodies verklapten ons hun zomertopper. Chef Jo Lemmens van Restaurant U tipt een frisse Thaise salade in combinatie met een omelet. [naar artikel]


2. Zomerrecept van Restaurant U in Genk: Thaise salade met een kruidenomelet (19/07/2021 - Het Belang van Limburg)

Billie zorgt voor een heerlijke zomer vol lekkers. Meer dan twintig Limburgse chefs en foodies verklapten ons hun zomertopper. Chef Jo Lemmens van Restaurant U tipt een frisse Thaise salade in combinatie met een omelet. [naar artikel]


3. Sjiek zomerrecept: cocktail The Jagger met spiced rum (20/06/2020 - Het Belang van Limburg)

Sjiek zorgt voor een heerlijke zomer vol lekkers. Meer dan twintig Limburgse chefs en foodies verklapten ons hun zomertopper. Cocktailbarman Stijn Simonaitis van WonderBar tipt een van zijn populairste drankjes: The Jagger. [naar artikel]


4. Sjiek zomerrecept: couscoussalade met kreeft, olijfjes, jonge wortel en harissa (20/06/2020 - Het Belang van Limburg)

Sjiek zorgt voor een heerlijke zomer vol lekkers. Meer dan twintig Limburgse chefs en foodies verklapten ons hun zomertopper. Chef-kok Koen Verjans van Innesto tipt een frisse couscoussalade. [naar artikel]


5. Sjiek zomerrecept: Thaise fruitsalade met gegrilde scampi’s (20/06/2020 - Het Belang van Limburg)

Sjiek zorgt voor een heerlijke zomer vol lekkers. Meer dan twintig Limburgse chefs en foodies verklapten ons hun zomertopper. Chef Koong van Thais Koken aan Huis tipt een verfrissende salade met scampi’s. [naar artikel]


6. Sjiek zomerrecept: tarwepasta met meatballs van lams (20/06/2020 - Het Belang van Limburg)

Sjiek zorgt voor een heerlijke zomer vol lekkers. Meer dan twintig Limburgse chefs en foodies verklapten ons hun zomertopper. Chef-kok Laurens Snykers van Restaurant Zoethout tipt een frisse zomerpasta. [naar artikel]


7. Sjiek zomerrecept: gemarineerde zalm met avocado en limoen (20/06/2020 - Het Belang van Limburg)

Sjiek zorgt voor een heerlijke zomer vol lekkers. Meer dan twintig Limburgse chefs en foodies verklapten ons hun zomertopper. Chef-kok Daan Dams van eetwinkel NOEN tipt een fris gerechtje voor zalmliefhebbers. [naar artikel]


8. Sjiek zomerrecept: tomaat-haloumi ovenschotel (20/06/2020 - Het Belang van Limburg)

Sjiek zorgt voor een heerlijke zomer vol lekkers. Meer dan twintig Limburgse chefs en foodies verklapten ons hun zomertopper. Foodblogger Laurence Bemelmans van As Cooked By Ginger tipt een vegetarische ovenschotel. [naar artikel]


9. Sjiek zomerrecept: gepimpte cocktail Scroppino (20/06/2020 - Het Belang van Limburg)

Sjiek zorgt voor een heerlijke zomer vol lekkers. Meer dan twintig Limburgse chefs en foodies verklapten ons hun zomertopper. Chef Glenn Ross en patissier Nicole Schellekens van restaurant Rosch tippen een Mexicaanse versie van de Italiaanse Scroppino als fris aperitief, cocktail of dessert. [naar artikel]


10. Sjiek zomerrecept: pizza bianca met salsiccia (20/06/2020 - Het Belang van Limburg)

Sjiek zorgt voor een heerlijke zomer vol lekkers. Meer dan twintig Limburgse chefs en foodies verklapten ons hun zomertopper. Chef Peppe Giacomazza tipt een atypische pizza. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!