Alle Vlaamse Krantenkoppen. Elke minuut geupdate. Vers van de pers.
Gazet van Antwerpen

Brasserie Wouter wordt (voorlopig) takeaway

29/06/2020 - 14:05
"Brasserie Wouter aan het Hoogeind 96 in Stabroek schakelde al ’s maandags na de lockdown over op take away. Ondertussen stellen Wout en Van Tichelen (37) en zus Rosalie (28) vast dat dit concept rendabel is. De brasserie opnieuw openen blijft een optie, maar een heropeningsdatum is er niet."

Gerelateerde krantenkoppen:

1. Brasserie Wouter wordt (voorlopig) takeaway (29/06/2020 - Gazet van Antwerpen)

Brasserie Wouter aan het Hoogeind 96 in Stabroek schakelde al ’s maandags na de lockdown over op take away. Ondertussen stellen Wout en Van Tichelen (37) en zus Rosalie (28) vast dat dit concept rendabel is. De brasserie opnieuw openen blijft een optie, maar een heropeningsdatum is er niet. [naar artikel]


2. Hoe een brasserie zichzelf omtovert tot succesvolle takeaway: “Grote porties, daardoor heb ik veel klanten” (28/10/2020 - Het Laatste Nieuws)

Vlaamse klassiekers, grote porties, scherpe prijzen en een snuifje Sandra Bekkari. Brasserie Goestink uit Haaltert maakt van de nood een deugd en ontpopt zich in deze vreemde tijden tot een succesvolle takeaway. Meer dan tachtig bestellingen, niet slecht voor een dinsdag. We mochten chef Bjorn - Skellekes - Van Schelvergem (37) een halve dag op de vingers kijken. [naar artikel]


3. "Een brasserie op sterrenniveau, wat een mooie woorden" Dit vinden onze lezers van Brasserie Taste (08/11/2017 - De Morgen)

Opinies, kritieken, online recensies: als kok vandaag wordt er overal op je vingers gekeken. Bart Van Hoecke neemt alles graag met een korrel zout, maar als hij de Zilveren Goesting in ontvangst mag nemen, proeft hij vooral de zoete smaak van waardering. [naar artikel]


4. Café Capital blijft voorlopig gesloten: zowel nachtclub als brasserie gaat dicht (30/11/2021 - Gazet van Antwerpen)

Een opvallende beslissing van Anthony Van Isacker van Grand Café Capital. Hij sluit niet alleen de nachtclub van de zaak, maar ook het brasseriegedeelte. “De coronamaatregelen maken het onhoudbaar om nog open te blijven.” [naar artikel]


5. Spaans restaurant Las Mañas wordt tijdelijk takeaway (13/03/2020 - Gazet van Antwerpen)

Voor de horeca breken moeilijke tijden aan. Door de verplichte sluiting van drie weken krijgen cafés en restaurants het moeilijk om het hoofd boven water te houden. De familie Espantoso van het Spaanse restaurant Las Mañas hoopt met een tijdelijke takeaway en delivery een oplossing te hebben gevonden. [naar artikel]


6. Takeaway.com neemt Resto-In over (21/12/2016 - De Tijd)

08:32 Het moederbedrijf van pizza.be doet een nieuwe overname in Brussel. [naar artikel]


7. Strijd met Deliveroo en UberEats kost Takeaway.com miljoenen (15/03/2017 - De Tijd)

12:19 Takeaway.com haalde vorig jaar 45 procent meer geld binnen door pizza's, kebabs en sushi aan huis te leveren. Maar het verlies groeide met 58 procent. [naar artikel]


8. Takeaway.com tast diep voor Israëlische overname (30/07/2018 - De Tijd)

12:23 De Nederlandse beursgenoteerde maaltijdbezorger Takeaway.com geeft 135 miljoen euro uit aan 10bis, een sectorgenoot uit Israël. [naar artikel]


9. Takeaway.com tankt 680 miljoen euro kapitaal bij (18/01/2019 - De Tijd)

12:47 Het geld dient ter financiering van de overname van de Duitse sectorgenoot Delivery Hero. [naar artikel]


Vers van de pers.
Alle Vlaamse Krantenkoppen.
Elke minuut geupdate.
De Krantenkoppen dagelijks in je mailbox?
Gratis dagelijks de krantenkoppen in je mailbox!

© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.

Dagelijks de populairste artikels in je mailbox?

Je kan je op elk moment uitschrijven!