LIVE. Zlatan scoort, maar Milan slikt nog voor rust gelijkmaker

21/07/2020 - 22:29
"• 35ste speeldag Serie A • Aftrap: 21u45 • Stadio Mapei • Sassuolo - AC Milan"

1. LIVE. Zlatan scoort, maar Milan slikt nog voor rust gelijkmaker (21/07/2020 - Het Laatste Nieuws)

• 35ste speeldag Serie A • Aftrap: 21u45 • Stadio Mapei • Sassuolo - AC Milan [naar artikel]

2. Zlatan being Zlatan: iets te hevige Ibrahimovic slaat voorruit Milan-bus kapot (16/05/2022 - Het Laatste Nieuws)

Ook na veertig jaar kent Zlatan Ibrahimovic nog steeds zijn eigen kracht niet. De Zweedse spits van Milan sloeg dit weekend de voorruit van zijn eigen spelersbus aan diggelen. [naar artikel]

3. Zwak Man United roept het over zichzelf af en slikt late gelijkmaker tegen Milan van Saelemaekers (11/03/2021 - Het Laatste Nieuws)

Twee afgekeurde goals, een enorme misser, een knap doelpunt en een goede Alexis Saelemaekers. Dat waren de ingrediënten voor een aantrekkelijke pot voetbal tussen Manchester United en AC Milan,die eindigde op een 1-1 gelijkspel. [naar artikel]

4. LIVE. Jongste doelpuntenmaker ooit scoort voor niets, Barcelona slikt late gelijkmaker (31/08/2019 - Het Laatste Nieuws)

* Derde speeldag Primera Division [naar artikel]

5. MULTILIVE. Meunier scoort de 3-0 tegen Real! - Juve slikt gelijkmaker in slotminuut (18/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

Veel Rode Duivels in actie vanavond in de Champions League. Eden Hazard en Thomas Meunier strijden in de clash tussen PSG en Real Madrid. De Bruyne... [naar artikel]

6. HERBELEEF. Hazard en Real ten onder tegen PSG, Meunier scoort - City moeiteloos voorbij Shakhtar - Juve slikt gelijkmaker in slotminuut (18/09/2019 - Het Laatste Nieuws)

7. LIVE. Inter slikt gelijkmaker in de Italiaanse herfstzon, scoort Lukaku op bezoek bij Sassuolo? (20/10/2019 - Het Laatste Nieuws)

• Achtste speeldag Serie A • MAPEI Stadium • Aftrap: 12u30 • Lukaku aan het kanon? [naar artikel]

8. LIVE. De Jong scoort dan toch, Courtois slikt gelijkmaker na overhoekse knal (18/01/2020 - Het Laatste Nieuws)

• 20ste speeldag La Liga • Aftrap: 20u • Bernabéu • Real Madrid deelt de leiding met Barcelona, Sevilla staat op een gedeelde derde plek [naar artikel]

9. Wat een slot! Zulte Waregem scoort drie keer in vijf minuten, maar slikt in het de slotseconden toch nog de gelijkmaker tegen Eupen (12/11/2022 - Het Belang van Limburg)

Vijf- Vijf. Na het laatste fluitsignaal van ref Verboomen keken de aanwezige toeschouwers vertwijfeld naar elkaar. Nog maar eens knokte Essevee zich terug uit een verslagen positie. En toen ontbond Fadera ook nog eens zijn duivels en leek Zulte Waregem warempel zelfs gewoon de drie punten thuis te houden. De WK-vakantie begint echter toch met een kater want de late gelijkmaker van Soumano zadelt Leye ongetwijfeld met flink wat kopzorgen op. [naar artikel]

10. LIVE NAPOLI-AC MILAN. Milan op rozen na treffer Giroud op slag van rust, Osimhen in absolute slot met de gelijkmaker! (18/04/2023 - Het Laatste Nieuws)

Napoli neemt het in de terugmatch van de kwartfinale van de Champions League op tegen AC Milan. De Napolitanen moeten in eigen stadion een 0-1-achterstand zien op te halen tegen de ‘Rossoneri’. Op slag van rust zette Giroud de bezoekers op voorsprong, de thuisploeg staat voor een zware opdracht om alsnog de halve finales te bereiken. Volg alle actie in onderstaande liveblog! [naar artikel]