Het is nog maar uiterst zelden gebeurd, maar vanaf nu kan het weer: dineren in grootse stijl in de gaanderijen van de Handelsbeurs. Dat komt omdat restaurant Fiera één keer per week uitbreidt en er de imposanten ruimte bijneemt. [naar artikel]
De Koninklijke Gaanderijen in Oostende zijn deels afgesloten voor het publiek omdat er brokstukken naar beneden komen. Het is onduidelijk wie het monumentale bouwwerk van Leopold II zal restaureren. [naar artikel]
De Vlaamse regering maakt 10 miljoen euro vrij om te investeren in het Thermae Palace Hotel en meer specifiek voor de Koninklijke Gaanderijen in Oostende. Het hotel uit 1933 is nu in slechte staat. Maar men wil het gebouw restaureren en er een 5-sterrenhotel van maken. [naar artikel]
Met de laatste aflevering van Secret Garden, een minifestival op maat van corona, sloot de Handelsbeurs een turbulent concertseizoen af. Op het menu: Mattias De Craene en Compro Oro, Gentse muzikanten die zich onderscheiden door hun onstuitbare drang naar avontuur. [naar artikel]
Heb je vroeger ook je brievenbus om de haverklap gecheckt om te kijken waar je Zweinstein-toelatingsbrief bleef? Blijf niet op je honger zitten en trek er deze kerst zelf naartoe. Van 11 tot 13 december opent Warner Bros. Studio opnieuw de deuren van de Harry Potter Studio’s in Londen voor een toverachtig kerstfeest. Na een kerstdiner […] [naar artikel]
Staycation wordt willens nillens de reistrend van het jaar. En daar maken we maar beter het beste van. Wat denk je van een culinaire expeditie op... [naar artikel]
Restauranteigenaars proberen er alles aan te doen om je zo gezellig én veilig mogelijk te laten dineren: we hebben al plastic schermen tussen de tafels en restaurants in tuinhuisjes gezien, maar Insol-eat in het Brusselse Zoniënwoud krijgt van ons de creativiteitsprijs. Hier dineer je samen met je bubbel… in een echte bubbel. De twee zussen […] Het bericht Bubbelen in een bubbel: in dit bos dineer je coronaproof onder de sterren verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
We zullen kerst dit jaar in beperkte kring moeten vieren, maar daarom hoeft het menu niet minder lekker te zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van dit feestmaal, met producten uit de zee? Je tovert het in een handomdraai op tafel. Smakelijk! Pierre Jacobs Soep van pastinaak, aardpeer en paalmossel Ingrediënten 1 kg paalmosselen, 2 grote […] Het bericht KERSTMENU. Dineer diep in de zee verscheen eerst op Metro. [naar artikel]
Naomi Velissariou (39) schittert momenteel in ‘Het Smelt’. Ze woont in Rotterdam waar ze aan haar theatrale concerten werkt, maar geregeld keert ze nog terug naar Opglabbeek en Genk om tijd door te brengen met familie en vrienden. Op deze adresjes laat ze zich graag eens culinair gaan. [naar artikel]
Op zeker achttien plaatsen wordt volgend jaar de (vernieuwing van de) vormgeving in de afgelopen eeuw herdacht. Aanleiding is de oprichting van het avant-gardetijdschrift De Stijl 100 jaar geleden. [naar artikel]
© 2016 - 2023. DeKrantenkoppen.be - Disclaimer. Privacy Policy.